Odlicna, samo ja bi tu dodao jos par stvaari,
1) Zamenio felne, i to pod hitno, a ove fabricke ostavio za zimski set, kada vec nisi fabricki dobio 17" , uzeo bi npr. nesto ovako http://www.beneluxtuning.rs/foto/proizvod/683/683.jpg ili http://www.beneluxtuning.rs/foto/proizvod/645/645.jpg , jeste da nije kao original, i da nije tog kvaliteta, ali su izdrzljive, i kostaju oko 160 eur. komad, nisam ih licno koristio, ali znam par poznanika koji jesu.
2) Zatamnio bi sva stakla osim soferke, auto bi po meni dosta agresivnije izgledao, pogotovo ako bi mu jos stavio felne 18" ili 19" , uh , i ofarbas i celjisti u crvenu boju.
3) Pod hitno menjaj prednji i zadnji amblen/logo/znak, znam da nisu jeftini, ali kada neko pogleda auto, prvo sto ugleda to je amblen, pa onda sve ostalo...
4) Po mogucnosti doplatio za manji ram tablice, ako je to moguce, ili je skroz skinuo, uh, to je malo previse, ali bi auto izgledao 10x lepse, tablica mu nikako ne stoji, ne samo tvoja, vec bilo koja, talijan je to pravio za svoje tablice, a kod njih je ram prednje tablice duplo manji nego nas ( format tablice )...
5) Skidaj ovu HR naplenicu, nikako se ne uklapa, jako mi to ruzno izgleda na bilo kom autu, a pogotovo na Alfi, ja to nikada nisam stavljao, i nikada mi nisu trazili na granici, eventualno imam u kolima, pa i ako traze, onda nalepim, ali Nikada nisu trazili.
I vidi da zamenis ovu fabricku antenicu sa nekom manjom, nikako mi nije jasno zasto su stavljali antenice kao da trebas da hvatas radio London, predugacke su.
Odlican primerak.
Hvala na sugestijama, i moglo bi se ovako:
1) felge sam razmišljao uzeti veće, ali kad zbrojim troškove novih felgi i većih guma, odustao sam.......Imam novaca ali ne vrijedi mi to toliko više.......A imam i ljetne i zimske gume setove 16
2) zatamnjenje možda dolazi u obzir ali ne prejako jer mi je to službenovo vozilom, pa mora biti relativno diskretan auto
3) zadnji znak je kao novi, ali prednji je izlizan. Gdje da nabavim novi ? Koliko to košta? :rolll:
4) ovo mi ne smeta
5) slažem se za oznaku i ja bih je skinuo najrađe.....ne znam samo jel bih imao probleme u inozemstvu? Često putujem, a baš su me na njemačkoj autocesti na odmorištu legitimirali njemaćki carinici (zeleni kombi Zoll), ali sve je bilo ok. Ne znam šta bi bilo da nema oznake???
I antenu bi trebao svakako zamijeniti