evo malo da obnovim temu sve mi se nije davalo skidati stit dolje na autu i dizati ga
, i isplatilo se pricekati
stavljene xenon blue H1 zarulje u maglenke samo cu ih morati ispolirati jer su pune piknjica
bilo za 20 minuta gotovo
i razlika jako velika
, nema vise zutog svjetla koje ruzno ma pre ruzno zgleda na xenonima
.
Slikao sam ali nije ispalo kako treba nije se vidila razlika
al evo barem pomoc kako promjeniti najbrze zarulju
Maska naravno ide prva dolje sa odvijacem sanutarnje strane auto znaci, sa strane Scudeta zavuci normalni odvijac i dizad ga polako gore
i onda pazljivo izvuci masku da se ne zgrebe branik i onda je ova maska vani
nakon toga tri sarafa od maglenke odsarafiti i maglenka je vani
da odgovorim napokon na neka pitanja
razlike 166 i 159.
kao prvo ne zalim ni malo iako mi je 166 bila u srcu i jos uvjek je, sve mane 159ke prekriju neke fine stvari kao "ti" oprema
166 vs. 159 po meni,
u svim pogledima manja i manje mjesta, ali se covjek navikne na sve tako i na to
,
potrosnja momentalno katastrofa nemogu se spustiti ispod 10,8 po gradu sto je naspram 166 ogromno puno jer sam se sa njom sa 8,7-9,5 vozio po gradu, sa istim stilom voznje, isto tako i na otvorenoj cesti nejde ispod 8
.
Mjenjac je dosta kruci i pomalo steka, zapravo grebucka ali ide onda ljepo i sigurno u voljenu brzinu. Na 166 je bio ko putar na istoj kilometrazi, i nikad mi nije strugao nigdje, cak ni sa istrosenim kvacilom.
V-max nisam jos stigo probati ali cini mi se da je 166 bolje isla, nekako lakse, dok na nizim okretajima 159 ima nos naprijed.
Na osnovi manjeg razmaka kotaca i "samo" sportskih amortizera i federa u sklopu sa 19" felgama je tu negdje ko 166, mozda nesto malo tvrdja.
Gume u toj sirini ispadaju ko od bicikla na toj karoseriji, nema debele guzice vise
), al vidit cemo sto ce vrijeme sa sobom donjeti.
Kenwood nije jos unutra vjerojatno ce morati cekati poslje godisnjega jer nisu stigli neki novci a 1000€ nemam viska
. Al bit ce i Video onda
.
Eto mislim da sam skoro sve najbitnije spomenuo da ne pisem romane
Sve u svemu gustanje svaki puta kad sjednem i veselje ko malo djete