Jucer smo ja i kolega Tino sa foruma pokusali ubaciti TI siceve iz SW-a u moju limuzinu i na moju veliku zalost ne pase zadnja klupa nikako. Mozda bi se moglo pripasati, ali izgledalo bi bas tako, kao da je pripasano. Naime, zadnji naslon iz SW je dosta deblji, vjerojatno zbog dijela koji ulazi u gepek, kako god ga stavili nakaradno izgleda, cak smo skinuli i zadnji tapacirung kako bi ga stanjili, nije puno pomoglo, rjesenje bi bilo da se makne (izreze) pregrada iz limuzine izmedu gepeka i kabine, onda bi vjerojatno sjeli. Isto tako, kako je Josip vec napisao, naslon bi bilo potrebno usarafiti kroz pregradu iz gepeka da bi se fiksirali, sto i nije problem, osim ako imas bocu plina od 80L u gepeku. Donja klupa koja je isto preklopna ima na drugim pozicijama predviđeno pricvrcavanje tak da bi se morao busiti pod, a i tada mi se cini da nebi bas ravno sjeli, odnosno cini mi se da bi u kutevima ostale rupe izmedu naslona i sjedala (tak je barem meni izgledalo). Isto tako ostaju rupe u tepihu i podu gdje su stari sicevi bili pricvrsceni.
Ovim postom ne zelim umanjiti Josipov (Daneils) trud, nego samo pomoci nekome da ako se upusti u tako nesto bude spreman na gadne preinake, kako na sicevima, tako i na samom autu. I na kraju i razocaranje, kao sto sam i ja bio jucer nakon prijedenih 400km i potrosenog dana, i mirenja sa cinjenicom da se ne budem vozio u TI sicevima, koji su BTW predobri.