bio sam sad maloprije u TRCZ na jankomiru
gledo sam 147 koje su i na njuškalu
došo prodavač i počela priča, on otključo auto, ja sjeo pogledo malo, auto iznutra izgleda kao nov, jedino tepisi malo, JAKO malo zguljeni, obišo sam malo auto i primjetio na desnoj zadnjoj felgi malu izbočinu od udarca nekog il već nečega, nadalje, na haubi ima točkica dosta bez boje što je otpalo, također na haubi se vidi di je bila naljepnica od VIP-a (neznam dal se to može potpuno uklonit).
i tak, dok sam pregledavao, reko mi je da su im motori sigurno dobri, ali ja sam se onda dotaknuo ovjesa, i on je potvrdio moje sumnje i reko da kada izaberem auto koji želim, imam mogućnost dovest mehaničara sa komjuterom da provjeri, također se može na tehnički provjerit ili kod ovlaštenog automehaničara (reko mi je da ako imam kakvu vezu u policiji, da mi može dat šasiju auta pa si mogu provjerit što se dešavalo sa autom), i ja mislim da bi to bilo to ukratno
e da, dotakli se i plačanja, koje je moguće putem MASTERCARD-a, ili kredita preko njih, ALI ako se ide kreditom onda omjer mora bit 1:3 ako se ne varam!
još nisam spomenuo ovu njihovu famoznu garanciju. dakle, što se toga tiće, garancija je tako definirana da, ako ste kupili auto sa npr. 100 000km, onda u narednih godinu dana se garancija dijeli u postocima, zapravo na početku garancije ako se desi neki kvar unutar 10 000km onda ONI plaćaju 90% kvara a MI 10% i tako nadalje...nači na 20 000km oni plačaju 80% MI 20%!!!
evo, nadam se da sam nekome pomogo, sutra idem ujutro opet tamo, jer je sad već bio malo mrak pa nisam mogo sve dobro vidi, pa sam se dog sa njim ujutro da dođem da pregledam auto, pa javim nakon što se vratim doma ako postoje neke novosti