Zahvaljujem najprije svima na pohvalama i dobrim željama.
lijepo, lijepo!
koliko vidim žako je tranu...jesi imao u kombinaciji one šarene unutrašnjosti....to bi meni bio must have da uzimam breru.
Za razliku od 159 ovdje se i ne može baš puno birati boja unutrašnjosti ako je boja karoserije rosso alfa. Unutrašnjost, bez obzira na vrstu materijala, može biti izvedena samo i jedino u crno-sivoj kombinaciji boja, dok sama sjedala mogu biti ili isto crno-siva ili pak samo crna. Opredijelio sam se za crno-sivu kombinaciju sjedala, izgleda mi tako ipak nekako malo živahnije.
Vidljive su sve mogućnosti iz ove tablice preuzete iz zadnjeg (lipanj 2007.) talijanskog prospekta.
Postoje svakako i zanimljivije kombinacije boja unutrašnjosti, ali za to bi se trebala uzeti neka druga boja karoserije, a to bi mi bio preveliki ustupak. Nove linije opreme (TI, Blackline itd.) omogućavat će vjerojatno u budućnosti i nešto više izbora boja unutrašnjosti.
Dobra kanta ))
(cak se i onaj cep od pive uklopio u sliku )
Dobro si to primijetio.
Kontrastni element u kompoziciji, ali ipak u odgovarajućoj boji. :hehe: Dečki iz pozadine slike su se valjda bili malo osvježili u poluvremenu tekme.
Autić je nedvohebeno nenadhebiv...stvarno predivan...
A felga , nema dovoljno ovih smileića da kažem koliko mi se sviđa taj retro look felge i još u kombinaciji sa brerom...sportska elegancija...
Pitanje za taj "skaj uindou" )), jel to i šiber ili samo panoramski...
Naravno, uz svu razumljivu subjektivnost, stvarno mi izgleda da su se dizajn ovih fegi i samog auta prilično dobro složili. Ta ipak su u tome Talijani majstori.
A krov je samo panoramski. Kad je zatvoren iznutra izgleda kao i obična krovna obloga samo podijeljena u tri dijela koji se (u tri stupnja) mogu električno otvoriti složiti i "sakriti" (oku nevidiljivo) jedan iznad drugoga u zadnjem dijelu krova, između krovnog stakla i krovnog spojlera.
Prilične je "kvadrature" i kad je otvoren omogućava puno više svjetlosti u unutrašnjosti i dojam veće prostornosti. Ali osim toga, naziv
Sky Window označava i razinu opreme koja, između drugih stvari, uključuje i taj panoramski krovni prozor.