0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Kod Elm327 kineskog kopiranog je bitno da bude čip V1.5 i meni osobno se spajao bez problema sa AlfaObd na 156, Gt, 159 čak i na Bmw preko Carly aplikacije koja za većinu stvari zahtjeva njihov originalni adapter ali se mogu odraditi osnovne stvari...
Pozdrav,zanima me kako da modificiram elm 327 intersejs za auto dijagnostiku.znaci zelim se spojiti u litronic xenon headlamp modul, nemogu jer me program trazi dodatni zeleni adapter.znsm da se moze spojit neke punove da se moze uci a nwznam koje- pomoc???
Planiram uzeti TI brzinomjer za breru pa zamijeniti. Da li netko zna kako na novom brzinomjeru podesiti kilometražu da bude ista kao stvarna na autu? Može i poruka ako imate kakav kontakt.
AlfaObd, Multiecuscan postoji opcija za upisivanje druge kilometraže baš iz razloga kada se sat mijenja... šverceri većinom tako skidaju kilometražu
Ovo nije tocno. AlfaOBD i Multiecuscan dozvoljavaju samo upis vece kilometraze od postojece. Pa kao jena novoj tabli manja od postojece tada je to moguce napraviti.
Neznam ovo za manju kilometražu ali koja je onda svrha te opcije koja je tu da se uskladi kilometraža ako se može upisati samo veći broj
Ako netko ima iskustva,ili ima multiecuscan... posto mi treba jer je uz alfu to obavezno uzeo bi si MULTIECUSCAN LITE autodijagnostika – ELM327 USB interfejs.. koliko je ovo dobro za neku basic upotrebu ili mozda ima kakva bolja?
s obzirom da sad imam 2 alfe razmisljam uzeti neku dijagnostiku. laptop imam. sta mi sve treba? koju preporucate? s kablom ili BT?imam 147 1.9 2006i gtv 2.0 ts 1996
Pozdrav, u aplikaciji alfaobd demo, koje parametre moram stisnuti da bi testirao Map i Maf senzor?(Image removed from quote.)Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk