Ej ekipa
, zanima me dali je neko ima iskustva sa tapiciranjen siceva i onih djelova na vratima, naime mislija san obuc unutrasnjost u kozu i zanima me dali je to isplativo tj. isplativije nego nabavit origigi kozne siceve? Znaci zanima me kvaliteta izrade i cijena naravno. Iman Alfu 147 sa plisanin interijeron sa vec postojecin grijacima siceva , zato ih nebi minja nego tapicira. I posto je bile boje isa bi u kombinaciju crno/bila koza.
Fala unaprid
Moj stari se bavi ko¾om zadnjih 30-35 godina. I radio je jako puno enterijera i na razlièitim vozilima...
Po meni je isplatnije kupiti drugi enterijer i prebaciti iz jednog vozila u drugo vozilo! Jer je taj proces brz, povoljan i efikasan!

Ako se odluèi¹ za presvlaèenje svog postojeæeg enterijera u ko¾u raèunaj da je potrebno minimalno 15tak dana rada i minimalno 400€. Ova cijena je ako je sve u jednoj boji, a ako se kombinuju 2 ili vi¹e boja ko¾e posao je malo veæi malo du¾e traje, a i cijena je VEÆA! :rolll:
Eh da jo¹ jedna stvar, za tapaciranje ide posebna ko¾a, najèe¹æe "MEBL teleæa ko¾a", koja je mnogo izdr¾ljivija u odnosu na ostale ko¾e (npr. ko¾ne jakne)!