Pozdrav kolege.Muku mucim vec jedno vrijeme na alfi 166 2,4 jtdm .Pri nailasku lijeve strane tj lijevog tocka na vecu neravninu ili ulegnuce na putu cujem i osjetim tup jaci udarac sa lijeve strane mosta.Sad ne mogu tacno detektovati jel most tocak ili nesto drugo.Uradio sam skoro sve sto se moglo zamijeniti novim dijelovima.Donje i gornje vilice nove,Gumice balansice nove,stabilizatori novi,amortizeri i opruge sa zakretacima nove,krajnice,nosaci motora centralni i desni prednji sve promjenjeno prije neki dan i danas jos nosac motora sa lijeve strane sto drzi mjenjac.Auto je super udobno kao da vozim nov potpuno nista ne skripi niti se cuje krckanje sve izgleda u voznji po ravnom super utegnuto i pri sporoj voznji i na rupama manjim.Ali kad naiđe na neku udubinu malo samo vecu koja njoj ne paše odjednom taj tupi udarac sa lijeve strane ne znam vise sta da mu radim.Da li je neko imao slican problem i da ga je uspio rijesiti i sta bi moglo biti savjeti sta da jos pregledam prije nego mi sijede krenu :-)