Ajde ledo, otkrij i nama sta to skrivas u garazi, da znamo o cemu se prica

Ti si luka izgubljen u prijevodu sa samim sobom, i svako daljnje obrazlaganje istoga je suvisno i paradoksalno. Problem nastaje kad covjek izgubi nit vodilju, pa vise nije svjestan u kom smjeru ide, iz kojega je dosao i gdje je sada :hehe:
Ledo je pedantan lik, sto bi znacilo da ako vidi ogrebotinu na braniku ode farbati citav branik, i tome slicno iako nema potrebe za istim. Malo mu se i zalomilo sa autom, ali opet, nike on kriv, auto vkerokatno vec i pre kupovine bil ubijem i neodrzavan pa eto ti srece. Bilo je talvih "sreckovic-primjera" milijon slucajeva sa svim markama i modelima ovog svijeta, od novih pa do krajnje poluvoznih rabljenih vozila.
Ali, da se vratimo temi, odnosno cinjenici da siris rasizam i mrznju temeljenu na procitanim iskistvima, vlastitim pretpostavkama i zabludama, sitiacija je sljedeca;
- cijena kompletnog ovjesa, 147 vs 145, u majmanju ruku dupla
- robustnost,kompleksnost i trajnost ovjesa, 147 vs 145, tu je svaki komenrar suvisan
- kompleksnost zamjene ovjesa; takodjer svaki komentar suvisan
- cijena zamjene kocionog sustava, 147 vs 145(boxer), kod boxera s dobosima i punimndiskovima debelo najjeftinija
- nosaci motora, ohohoho ako je jtd u pitanju
- poizdanost periferije 147 vs 145(boxer), nekoliko puta skuplja, a kod jtd i visetruko
- veliki servis 147 vs 145(bpxer) i kompleksnost (specikalninalati i sl.), zna se
- ono sta nije uvrsteno u pricu su jtd motori, injektori,zamasnjaci,bosch pumpa, mali milijonnsemzora i uredjaja koji mecemu sluze u radu motora, a potrosni su materijal ili traze redovito servisiranje/ciscenje ili sta ja znam
- kompleksnost izvodjenja radova ma 147 vs 145 (boxer), na boxeru treba vise muke i vremena
- cijena polugemeralne na 147 ts/jtd vs 145 flat, mislimnda je tu sve jasno, na flat-u napravis polgeneralnu za cijenu reparacije turbine
- potrosnja, nesto malo veca, litru do dvije u odnosu na ts/jts
- nek ode diff, zavuces se pod auto i promijenis
I nije mi jasno sta ti sad tu nije jasno u cijeloj toj prici, ili je cilj dobro se israti i pokuditi i onda

Sto se voznje tice, auto je hebeno slozen, nit sam nisam mogal vjerovati. Ne da sam mogal, nego sam gledal i ja pred kojungodinu uzeti jtd, pa su mi cak dolazile i sulude ideje o v6, al nakon pomnijeg razmisljanja sam reko

jer ih je pol polubijeno. Za samo jedan kardinalni kvar na jtd-u (zamasnjak,turbina,injektori,bosch pumpa,oem nosaci) napravim polgemeralnu. Hrdja? Kod mene se jos ne nazire. I sta sad, ti se naso pricat o zdravom razumu, i forsirat pricu gdke bi netko trebal steci dojam da je to proizvod s greskom :hehe: