0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Sve više 159tki na forumu sad odeš do SEB-a da ju čipneš na 140-150KS, pa nečeš ni imat kaj uspoređivati sa golfijem :hehe: :hehe: :hehe: potpuno različite klase auta i različite mašine te sistem ubrizgavanja
seb mi je rekao da on max. preporucuje do nekih 15% povecanja snage, a i nemislim vise dizat snagu aaa sa svime ce me izac oko 90 000 kn jer sam isao u zamjenu sa svojim auto + nadoplataiz auto kuce sam uzeo jer su rekli da ce napravit veliki servis sad cekam ponedjeljak da ga odvezem i onda na reg. jer imam probene sad
dali to ima krace opruge : nekako mi je niza
Uvjek kada pogledam 159 jave mi se neki leptirici u stomaku ili ,i glupo je uporedjivati 159 sa golfom.Ti ovu svoju ljepoticu cipni malo i nemoj gledati na PD(pumpa dizna )motorizaciju ,uzivaj u 159 prava je fina je moja omiljena boja
bit ce drugi cip pred ljeto kolko mi se cini ma zivahan je auto sto me iznenadilo sobzirom na tezinu i 120 ks
i evo slika malo :rolll:Uploaded with ImageShack.usUploaded with ImageShack.usUploaded with ImageShack.usUploaded with ImageShack.usUploaded with ImageShack.usUploaded with ImageShack.usUploaded with ImageShack.usUploaded with ImageShack.us
kazes da lijepo ide sa tim motorom?kad gledam specifikacije ubrzanja nekako mi je slabasna,ali kad kazes da ide ok onda valjda ide,a ja mislio da onda od 150kn ne ide s mjesta
... i da - službenog golfa zamijeni za službenu Alfu
odlična ja bi samo jednu stvar napravio - onaj dio branika iza maske bi trebalo ofarbati u crno (ili naljepiti crnu foliju) ovako:
skužio sam i ja da je spuštena jer joj inače nebi 17"-tica ovak dobro stajala...vidim da imaš "trkače" pragove i sportski nastavak na zadnjem loncu pa sve skupa izgleda decentno, tj. po mom ukusu...