0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
s kakvom si to tekućinom skidao ako nije tajna :vidim da je dobro ispalo
evo tajna tekucina :hehe: nasipao sam jako puno malo vise od 1deci u tu posudu i pomjesao sa vodom i lagano drgnio jedno 20min da se lak jos vise neosteti, kasnije nisam ni polirao samo sa vodom isprao taj dio Uploaded with ImageShack.us
Ja sam imao slican problem rjesio sam ga za 30 sec. posluzio sam se sa kiselinom sto koriste za pranja po praonama skinulo je trag od boje kao da je blato.Felne
i ja sam mislio sa tim al nisam al nisam znao koliko je jaka jer je ovaj ostavio dosta boje na mom samo se nevidi na slikam jer sam malo bio i skinio prije slikanja, ipak je to alfa i jaca i izdrzljivija boja hvala jer do danas nisam ni ja znao kako ce izgledat po danu posto su kise padale kada sam bio doma, a unutri se i nevidi bas najbolje i jos sam malo i daltonist sad cekanje vikenda i skidanje prednjeg branika da se ofarba plastika iza scudeta , a onda i ona srebrnu unutrasnjost jer je u losem stanju prijasnji vlasnik koda je imao kiselinu pa se izlizala boja mozda na slika se bude vidilo sutra
E, ovako se mazi auto!
aaa na ovo sam najvise ponosam (jer otkako je bio kupljen prijasnji vlasnik nije ga ni jednom prebriso krpom, a mislim nii na servisu) i nakon 3 sata ciscenja i hmmm nekih 5 majica unistenih : + jos neke krpe za koje se nesmije ni saznat da sam ih uzeo jer bi bilo jesi ti normalaaan : Uploaded with ImageShack.usUploaded with ImageShack.us
Ja sam neki dan vrisnio kad sam vidio kako se ogulila ona presvlaka sa ovih plastičnik pretinaca između i iza sjedala
Odlicno . Da si i meni sad ideju za iduci vikend
Sad je to to Zasto si lipia pustu ovu plastiku ,tj ko je to polomia ?Sto si reza na braniku ? Nije mi najjasnije