jesi siguran da su iste pločice za 166 i za veliki brembo od GTA i Gt 3.2?
jer koliko vidim u ferofovom katalogu druga je šifra prednjih pločica za 166 i za GTA sa 330mm diskovima
za pjeskarenje/plastificiranje su navodno najbolji Blažević i Blaž ( ne znam koji je za kaj :hehe:)
Imaš i na forumu dečka koji vozi Gtv 3.0 srebrnu sa 19" BBS CH koji se bavi pjeskarenjem i najpovoljniji je...
ali koliko sam se ja raspitao (jer sam isto u fazi sređivanja čeljusti) klasično lakiranje je bolja varijanta od plastifikacije jer kad plastificirana čeljust dobije oštećenje od kamenčića ili nečega onda se krene ljuštiti cijela..
tako da kako stvari stvoje, ja ću dat Sebu da mi u sklopu servisa poskida čeljusti i sredi ih i polakira, stavi nalje alfa romeo i vrati nazad...
(btw. imam ti dvije nalje za klješta viška - sa natpisima alfa romeo i set cuore sportivo pa ak te zanima javi)
OMP katalog i TRW vele da su iste 130×77mm, a sad jel jesu ili ne, neznam ,izmjeri pa da vidimo

a i nebitno jer ta klješta u super setup za 156, a za disk uzmeš koji god, ili 305 ili 310 pa predelaš rupe na 5×98.
za pjeskarenje imam ja svojeg majstora koji bude mi to postaklaril kak isve fine stvari koje mu nosim, pjeskarenjem bi uništio klješta. Blaževič če ih plastificirat u žuto.
od kamenčiča nevjerujem da če dobit oštečenja, ali oče od ključa i prilikom promjene kotača i pločica, ali je puno pristupačnija cijena i lakše održavat.
Ma to sam doma središ za jedno popodne, nije problem, ja ču si prvo napravit adaptere na jednoj glavčini od 156, onda kad sve fino posložim d apaše, onda na plastifikaciju i montaža na auto.
Ne, nežu da piše Alfa na klještima, bit če crna nalja Brembo

Nadam se da bude sad kočilo OK.
Lajtunge moram posudit nečije standard da si dam napraviti pletene, i koje ulje treba stavit kad ga več menjam i kolko treba kupit, litru, 2?