Evo ekipa, ako nekome bude trebalo, ne želim nikoga reklamirati samo želim podijeliti s vama pozitivno iskustvo.

Dakle nakon udarca u felgu, izbjegavajući kretena koji mi dolazi u susret pokušavajuću pretjeći drugo vozilo :violent-smiley-039:, zahvatio sam rubnjak i dobrano iskrivio felgu

. Tako je bila udarena da mi je guzica pri 20 km/h plesala ko na podiju

.
Javim se vulkanizeru koji btw ispravlja felge i kad ju je stavio na stroj samo je digao ruke od nje. Felga kriva i s unutarnje i s vanjske strane, po njegovom "ispala iz srca", ma šta god to značilo i on tu ne može ništa napraviti.
Googlanjem i telefoniranjem dođem do čovjeka u Osijeku koji radi te stvari i dogovorim termin. Dovezem mu felgu (bez gume), on odmah da nema problema, sve će se riješiti :grinning-smiley-043:.
Čovjek se zove Oto Hercog, radnja mu je u gupčevoj 38 u Os tel 031 502708. Jedan stariji gospodin (nema ni mob), radi u radnji u koju valjda ni cigani nebi ušli. Do ulice trošna drvena ograda, dvorište puno starog željeza, kuća samo što se ne uruši, dole zemlja; nema betona, ja si mislim : Mili Bože kud sam zašo :icon_eek:.
Uglavnom, ostavim felgu, on će sve do sutra napraviti.
Zove tip popodne da mu je felga taman kad je skoro završio pukla (komadić unutarnjeg ruba) i da će ju morati nositi na varenje aluminija nekom svom legi.
Sutradan zove da je felga gotova, odlična. Naplatio je 150 kn (pola je za varenje dao drugom)

.
U toj trošnoj radnji naslagane hrpe felgi.
Ljudi mu dovoze razbijene felge poslije prometnih, udubljeni rubovi, fale komadi od desetak centimetara, iskrivljeno sve... i tip to popravlja.
Vratim se svom vulkanizeru da mi vrati gumu gore, on stavi felgu na stroj za balans i ostane u čudu

. Ne može vjerovati. Zove ostale da vide. Felga je apsolutno neoštećena, i ispravljeni dio se uopće ne vidi :icon_biggrin: :icon_biggrin:.
Kod balansa je stavio dva utega od 25 nečega. On kaže da na 90% novih felgi koje prodaju mora staviti više utega.
Ja sretan ko Milo dijete :grinning-smiley-044: :grinning-smiley-044:.
Tako da sad alfica opet lagano klizi kao po loju

.
Neću više drobit, ali evo, htio sam ovo iskustvo podijeliti s vama i nadam se da će nekome informacija dobro doći

.