Vjerujem da æe ti faliti otvaranje prtlja¾nika na pritisak znaka, to je vrlo praktièno, iako se meni sviða i opcija otvaranja tipkom na plafonjeri... Kao u zrakoplovu :hehe:
Obloge mi se èine nemoguæa misija.
Moja je be¾ iznutra, a alu obloge su rebraste i be¾/zlatne.
Ideja mi je bila promijeniti ih u glatke crne MY 2011 ( ako si vidio na netu ugraðuju se u najnovije Ti i u Sport Plus paket ), ALI - polovnih nema, a cijene novih su LUUDE - obloga volana oko 1400 kn, obloga ruène 1900 kn, obloga sredi¹nje konzole oko 2200 kn, vozaèka lajsna oko 500 kn, suvozaèka lajsna 800 kn!!!
Uz to ¹to one male lajsnice u oblogama vrata nije moguæe naruèiti posebno, nego samo komplet obloga ( cca 3000 kn svaka ).
Tako da sam na kraju odustao od svega.
Za moj ukus crveno osvjetljenje puno vi¹e pristaje Alfi nego bijelo.
Inaèe sam vidio na netu da se mogu kupiti bijele LEDice, tako da ih ne bi bio problem promijeniti.
Jedino mi se vi¹e sviða grafika sa ovih MY 2008-, jer su brojke veæe i kurziv ( kao sve Ti od samog poèetka).
Mo¾da mala sugestija - meni je ova originalna antena bila predugaèka, pa sam kupio kratku od 156 s navigacijom i mogu ti reæi da puno bolje izgleda, bolje i od ove "ovalne" na MY 2008.