Vjerujem da će ti faliti otvaranje prtljažnika na pritisak znaka, to je vrlo praktično, iako se meni sviđa i opcija otvaranja tipkom na plafonjeri... Kao u zrakoplovu :hehe:
Obloge mi se čine nemoguća misija.
Moja je bež iznutra, a alu obloge su rebraste i bež/zlatne.
Ideja mi je bila promijeniti ih u glatke crne MY 2011 ( ako si vidio na netu ugrađuju se u najnovije Ti i u Sport Plus paket ), ALI - polovnih nema, a cijene novih su LUUDE - obloga volana oko 1400 kn, obloga ručne 1900 kn, obloga središnje konzole oko 2200 kn, vozačka lajsna oko 500 kn, suvozačka lajsna 800 kn!!!
Uz to što one male lajsnice u oblogama vrata nije moguće naručiti posebno, nego samo komplet obloga ( cca 3000 kn svaka ).
Tako da sam na kraju odustao od svega.
Za moj ukus crveno osvjetljenje puno više pristaje Alfi nego bijelo.
Inače sam vidio na netu da se mogu kupiti bijele LEDice, tako da ih ne bi bio problem promijeniti.
Jedino mi se više sviđa grafika sa ovih MY 2008-, jer su brojke veće i kurziv ( kao sve Ti od samog početka).
Možda mala sugestija - meni je ova originalna antena bila predugačka, pa sam kupio kratku od 156 s navigacijom i mogu ti reći da puno bolje izgleda, bolje i od ove "ovalne" na MY 2008.