Evo da se javi uzbuđena curica. Prošli utorak sam dovezao auto i slušajući pametne savjete tu večer u birtiji u srijedu dao auto u registar (firma) da riješe papire. U četvrtak su mi vratili popodne auto, do petka ništa riješili a istekle su mi austrijske tablice (tri dana, zelene). Poludio malo i odlučio dati qv na servis preko vikenda kad je ionako ne mogu voziti, iako sam imao osiguranje i tehnički riješen. U ponedjeljak sam pokupio auto (kočnice, ulje, filteri) međutim od rege opet ništa (kao nije potpisano porezno rješenje). Da skratim, uz puno nervoze s moje strane jučer sam registrirao auto, dobio tablice (slovo A na kraju), izašao van i dobro se upropastio. Nisam stigao ništa slikati pametno (jednu sliku sam poslao Danku preko VIBERA). Preletio sam postove prije i netko pita za kotače prevest. Na poklon sam dobio drugi set felgi sa ljetnim gumama (rekli su da su 19", ispale su 17" ali nema veze). Dvije u bunker, dvije na zadnji sic i kući, nitko te ništa ne pita. Uglavnom evo pregleda troškova:posebni porez na MV 16803,99 od toga 1 % od porezne osnovice ili 988,47 kn i 16% od porezne osnovice ili iznos od 15815.52 kn
onda Naknada za gospodarenje otpadnim vodama 768 kn, sada CVH računi : identifikacija i utvrđivanje stanja vozila M1 kategorije 625 kn, teh.pregled, eko test i obrasci i registri grupa 2 = 326,84 kn , duži račun sa posebnom nak. za okoliš, reg. pločice, naknada za ceste i još 6 stavki = 858,55 kn, uplata za potvrdu proizvođača 400, 00 kn (mislim, slabo se vidi na kopiji uplatnice).
To je to, osiguranje uzeo osnovno ali ću uzeti i kasko najvjerojatnije.
To je ovako na brzinu,mogu i pojasniti, nadam se da je pregledno