U novinama pisalo da ima sedam ferrarija + ostalo,navodno ima sve ukupno dvadesetak auta! 

evo iz 24h jedan dio njegovih auta
"
Osječanin jedini u svijetu posjeduje i Alfu 8C i 8C Spider ili Rolls-Royce Phantom iz 1929. godine. Osim tih svjetskih ekskluziva, tu je i čitav niz sportskih automobila, jurilica, limuzina, kabrioleta i nekoliko terenaca.
Ima po nekoliko primjeraka Rolls-Roycea, omiljenih mu Ferrarija, Porschea i ekstremno vrijednih Jaguara. Tu su primjerice Jaguari XJ, XKR, XK140 iz 1954. godine, Maserati Quattroporte, Porsche 911 Sport Classic special edition, Ferrari 612 Scaglietti, Ferrari F430 Scuderia, Ferrari Testarossa, Ranger Rover i Land Rover, Aston Martin kakav je vozio James Bond te najnovija izdanja Rollsa impresivnih referenci.
- Rolls izdan povodom 100 godina znaka Emilie kupio sam prošle godine i taj je kabriolet proizveden u svega 30 komada, samo za kolekcionare. Rolls mi je omiljeni automobil jer ga je moja obitelj kupila još 1937. godine - dodaje kolekcionar. Kaže kako ne može procijeniti koliko svi ti automobili vrijede. "
ja sam ga vidio u nekih 10-15 razlicitih auta