30-05-2023, 10:29:49

Autor Tema: Skidanje kilometara...  (Posjeta: 3745 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Xrepe

• Gost
  • Trade Count: (0)
Skidanje kilometara...
« u: 02-06-2007, 11:06:28 »
Jel mozda netko zna gdje bi mogao skinuti odnosno vratiti kilometre na prvobitno stanje? Ako je moguce negdje u blizini Cakovca/Varazdina i naravno koliko bi to kostalo?

Hvala

Boxer

• Gost
Odg: Skidanje kilometara...
« Odgovori #1 u: 02-06-2007, 11:27:44 »
U ČK kod posavca odnosno stanice za teh. pregled imaš Auto elektroniku servis se ti zove CHIP, dobri su i nisu skupi :ok: :ok: :ok:

Xrepe

• Gost
« Odgovori #2 u: 02-06-2007, 17:22:22 »
Hvala.

CHIP auto elektronika
Budem ih kontaktirao u ponedjeljak pa mozda uspijem skoknuti do njih u petak. Jel i u HR praznik u cetvrtak?

LP,

xrepe

Enver

• Gost
« Odgovori #3 u: 02-06-2007, 17:26:09 »
Da, praznik je u četvrtak.
Iako ti ja ne bi preporucio CHIP, bio sam jako razocaran jer je auto stajao kod njih tjedan i pol i nisu mogli skuzit da je otisla pumpa od grijanja, sto je mehanicar skuzio u pola sata.

Ima ti Novak u Prelogu, neznam kako im tocno puni naziv, auto-elektonika novak, tak nekako, oni su dobri.

Xrepe

• Gost
« Odgovori #4 u: 02-06-2007, 17:48:27 »
Da, praznik je u četvrtak.
Iako ti ja ne bi preporucio CHIP, bio sam jako razocaran jer je auto stajao kod njih tjedan i pol i nisu mogli skuzit da je otisla pumpa od grijanja, sto je mehanicar skuzio u pola sata.

Ima ti Novak u Prelogu, neznam kako im tocno puni naziv, auto-elektonika novak, tak nekako, oni su dobri.

Vidis, ja bas nisam dobro cuo o Novaku, navodno ti naplate bez obzira kakav je rezultat. Meni su jednom naplatili 40kn za ljepljenje kljuca sa tekucim metalom (drzalo je jedno paljenje) Budem videl kod kojeg cu ici, pa to skidanje ne bi trebal biti problem, tu se nemoze previse zeznut ili?

Offline cor

• Sa stažom
  • Spol: Muški
  • Alfa 166 2.4 JTD
    • Slavonski Brod
« Odgovori #5 u: 03-06-2007, 09:49:22 »

Osobno skidanje kilometara smatram apsolutno kriminalnim djelom i najperfidnijom prevarom i steta sto ne postoji zakon koji to tako i regulira !
 Ali nije ni cudo jer je auto lobi i mafija toliko jaka posvuda da tako nesta skoro nece proci !  :wal:
Zaljubljenici u njemacke aute su ljudi koji i od penisa vide vaginu !

Xrepe

• Gost
« Odgovori #6 u: 03-06-2007, 10:20:41 »

Osobno skidanje kilometara smatram apsolutno kriminalnim djelom i najperfidnijom prevarom i steta sto ne postoji zakon koji to tako i regulira !
 Ali nije ni cudo jer je auto lobi i mafija toliko jaka posvuda da tako nesta skoro nece proci !  :wal:

Dozvoljeno je skidat kilometre, ali samo u svoje svrhe odnosno ne za prodaju, to je to kaj ja radim, odnosno ja vracam km na prvobitno stanje (zbog poreza), a skidanje kilometara za bolju prodaju je naravno kriminalno djelo jer je prevara. Ja sam kupil vec par Alfi i ja ne mogu garantirat da nisam kupio auto sa skinutim kilometrima. Ti na ebayu mozes kupiti  ispunjene servisne knjizice tak da nikad ne mozes biti siguran.