0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
dali se moze opruga ofarbati obicnim crnim mat sprejom?mislim naravno da se da ali dali ce ta farba otpast??ima tko kakav savijet s cime ih prefarbati?
ja sam imo eibach samo opruge i auto je bio tvrd u P.M.!!
Promjeni amortizere....
Koji tip, pro-kit li?
Opruge su vožene već tako da me strah da neće nasjesti. Poludija sam jučer, dva puta sam rastavlja sve, druge amortizere stavlja al prednji kraj osta isti. Možda se čudo i dogodi, da je pola cm niži naprid bija bi zadovoljan
Kakva su vaša iskustva sa eibach pro kit na 147?Jucer sam ih montira na std amortizere i auto mi je naprijed osta visok. Jel to normalno ili nešto ne štima?Opruge su baš za 147jtd 8v.Ovako to izgleda
Opruge su vožene već tako da me strah da neće nasjesti. Poludija sam jučer, dva puta sam rastavlja sve, druge amortizere stavlja al prednji kraj osta isti. Možda se čudo i dogodi da je pola cm niži naprid bija bi zadovoljan
mozda je stvar u zadnjima 147 obicno ispred vise padne a zadnji kraj ostane u zraku...
Bez brige, isto sam uzeo rabljeni set i netom nakon stavljanja je prednji kraj poprilično stršao, ako se dobro sjećam preko 65cm od poda do najviše točke. Sad je na praktički 64cm i odlično figura, baš taman. Odradile su sigurno 8-9mm, možda i cijeli 1cm !