Posto vidim da se neki ljudi malo "gube" u realnosti procjene vozila, tj situacije na trzistu, za kolko se i kako i sta trzi, nakon dosta razmisljanja odlucio sam se ipak podjeliti javno jedan svoj alat(bar na kratko).
Prije nekih otprilike dva mjeseca sam slozio "aplikaciju" koja kupi nove auto oglase s njuskala i cekira kad je koji prodan, neaktivan, obrisan itd.
Isto tako postojece oglase cekira svaki drugi dan i gleda promjene (tipa cijena, br pregleda, itd..) koje azurira onda u bazi...
Pa onda za sve postoji jedan kao tablicni prikaz, di mozete postaviti odredjene kriterije pretrage ili/i poredati rezultate, uglavnom sve je vise manje samo objasnjivo po poljima, samo treba klikat
:.
Prodani oglasi su oni koji su oznaceni kao prodani, a nekativni koji su obrisani ili oznaceni kao neaktivni. Tako da i neaktivni mogu biti prodani a i nemoraju, ako netko recimo brise i postavlja oglas malo malo, tako da te oglase ne smatrate za 100% prodane, ali ipak mislim da vecina je. Ignorirajte one statuse oglasa sa * u izborniku statusa oglasa.
Preselio sam to sad na jednu nebitnu domenu da mozete malo pregledat i vidjet kako sta, a za dan, dva, tri cu sve maknuti.
URL je:
http://cornedf.com/njuska/loginuser: baba
pass: baba
Uzivajte