Po aktivnosti u ovoj temi, reklo bi se da ide odlièno
:
Po forumskim aktivnostima, Alfa je auto s performansama Ferrarija i kvalitetom u rangu Mercedesovih najboljih dana. I to ako je benzinac, JTD je ipak stepenicu vi¹e...

:
Ako sam ja dobio koliko sam dobio za JTS, bilo bi realno da Luka dobije bar 4500 za JTD godinu dana mlaði.
Ja sam pristalica teorije da svaka roba ima svog kupca. Jedan poznanik je nedavno iske¹irao gotovo 3000 eura na popravak Golfa IV iz 2000. nakon slijetanja s ceste. Moje mi¹ljenje je da taj auto kad je u dobrom stanju toliko vrijedi, ali tradicionalna hrvatska ljubav prema VWu i Nju¹kalo ipak tvrde drukèije.
S druge strane,...
http://www.njuskalo.hr/auti/alfa-romeo-159-2.4-jtdmkj-oglas-15085511Ljudi odmahuju jo¹ rukama na spomen Alfe i jbga.
Ali nije ni ostalima bajno: frend prodaje Mazdu 3 sport diesel 110ks 2006.
©to misli¹ koliko tra¾i ?
4600 fkn eura najjeftinija, samo da ju se rije¹i i uzme G7 GTD.
I ne zovu ljudi.
:
Meni drag auto, jer s njom smo i¹li po moju Alfu u Celje.
Mazda 3 je mene osvojila vrhunskim interijerom, polo¾ajem sjedenja i pona¹anjem u vo¾nji. Stvarno dobar auto ako ¾ivi¹ daleko od zimskih uvjeta i ne smeta te dosadan vanjski dizajn.
@Luka: Postavi novi oglas s manje detalja, prosjeènog kupca vjerojatno odbije i lista promijenjenih dijelova jer misli da æe vjerojatno nastaviti niz ulaganja, malo bolje poslikaj auto i èekaj... Ipak je tu 140 dizelskih konja uparenih sa 6 brzina u finom vozaèkom autu.
Ja ti iskreno ¾elim da je proda¹ i kupi¹ BMW-a da mo¾emo skupa vidati ¾arulje.