Po aktivnosti u ovoj temi, reklo bi se da ide odlično :
Po forumskim aktivnostima, Alfa je auto s performansama Ferrarija i kvalitetom u rangu Mercedesovih najboljih dana. I to ako je benzinac, JTD je ipak stepenicu više...
:
Ako sam ja dobio koliko sam dobio za JTS, bilo bi realno da Luka dobije bar 4500 za JTD godinu dana mlađi.
Ja sam pristalica teorije da svaka roba ima svog kupca. Jedan poznanik je nedavno iskeširao gotovo 3000 eura na popravak Golfa IV iz 2000. nakon slijetanja s ceste. Moje mišljenje je da taj auto kad je u dobrom stanju toliko vrijedi, ali tradicionalna hrvatska ljubav prema VWu i Njuškalo ipak tvrde drukčije.
S druge strane,...
http://www.njuskalo.hr/auti/alfa-romeo-159-2.4-jtdmkj-oglas-15085511Ljudi odmahuju još rukama na spomen Alfe i jbga.
Ali nije ni ostalima bajno: frend prodaje Mazdu 3 sport diesel 110ks 2006.
Što misliš koliko traži ?
4600 fkn eura najjeftinija, samo da ju se riješi i uzme G7 GTD.
I ne zovu ljudi. :
Meni drag auto, jer s njom smo išli po moju Alfu u Celje.
Mazda 3 je mene osvojila vrhunskim interijerom, položajem sjedenja i ponašanjem u vožnji. Stvarno dobar auto ako živiš daleko od zimskih uvjeta i ne smeta te dosadan vanjski dizajn.
@Luka: Postavi novi oglas s manje detalja, prosječnog kupca vjerojatno odbije i lista promijenjenih dijelova jer misli da će vjerojatno nastaviti niz ulaganja, malo bolje poslikaj auto i čekaj... Ipak je tu 140 dizelskih konja uparenih sa 6 brzina u finom vozačkom autu.
Ja ti iskreno želim da je prodaš i kupiš BMW-a da možemo skupa vidati žarulje.