Nije Alfa jedina koja ima "ono nesto".
Pa je problem kad biras između "onoga necega" i "necega onoga"...
Prvo samo da kazem da znam da smo na Alfa forumu, ali uvjek si nekako uzmem za obavezu da moram braniti "slabije" u pojedinim situacijama, a isto tako i Alfe u drugim "drustvima"...
O tom "emocijonalnom" dusi, proslosti, bla bla bi se dalo raspravljat.
Ako sam ja odrasto uz BMWe recimo ili Dačije, da li ja nemam pravo na iste osjecaje prema nekoj drugoj marki?
A recimo ujedno sam i vlasnik alfe, tj u drustvu alfista, sta bi onda trebao govoriti alfa je super, a kad sam u drustvu škoda farera eee znas sta RS fabjija, TeeDeeJiii to je to...sve ostalo je sranje...
Zasto kad netko usporedjuje recimo VW i Alfu, kaze da je VW smece, a sa druge strane ce opet reci da je Alfa smece...ili ovaj ima ono nesto ili ovaj nema ili ovaj se kvari ili sta vec...
(Recimo golf 2 G60 osmjeh mi nije silazio s lica dok sam ga vozio i imo se prilike voziti u njemu, isto tako golf V GTi DSG, da ne nabrajam dalje...)
No neke stvari mi nikad nece biti jasne....
Volis jednu marku ili imas omiljenu, ajd super, a sto su onda ostale(ili poneke/odabrane) za K a vecinom su to one koje ustvari nisu?
Cemu takav stav? Od kud tolka netrpeljivost prema jednoj ili drugoj marki auta, koga boli kita cija je marka?
Bitno mi je da mi je osmjeh na licu il da se ugodno osjecam iz ovog il iz onog razloga.
Mislim da onaj tko je pravi "petrol head" nece gledati sljepo na marke, tj pljuvati ovu ili ono marku a glorificirati samo jednu, a sto je vecinom slucaj, a i sa motorima je ista prica... vec vidjeno bezbroj puta... i znam da ce uvjek tako biti i da za takvo stanje uma nema pomoci ali....
Eto to su moja 2 feninga na tu temu.