Pozdrav svima,
imam mito 1.3 jtdm, 66kw.
Promjenjeno je ulje prije 10k km.
Prekjučer mi je počeo javljati BC da zamjenim ulje "change engine oil" a po manualu vidim da imam nekih soma km za ovo odraditi.
Da li je moguće da DPF uspije uništiti ulje u 10k km? Ovo mi je prvi dizel s dpfom.
Isto me zanima, koje ulje i gdje kupiti, dosada je bilo točeno 5w30. Vjerojatno i trebam filter ulja.
Hvala, Fran
Gdje si radio zadnji servis?
Možda na zadnjem servisu nije poništen servisni interval (brojač) ulja?
ECU ne moža izmjerit kvalitetu ulja, nego "računa" kvalitetu ulja ovisno o broju paljenja motora, kilometrima, broju ciklusa regeneracije itd.
Ja imam Lanciu Deltu 1,9mjtd s DPF-om, i kod servisa treba poništit kilometražu (brojač) na 2 mjesta, jedno je normalno a drugo je zbog ulja.
Moguće je da je ECU zaključio da je ulje "neodgovarajuće" nakon samo 10.000km, ako se stalno voziš po gradu, i ne dopustiš završetak regeneracije kad započne (ugasiš auto dok se regenerira).
Ja osjetim regeneraciju po promjeni okretaja u leru, radu ventilatora motora na max, drugačijem odazivu na gas, i (ponekad) gustom bijelom dimu iz auspuha.
Kupio sam auto s Selenia 5w40 uljem unutra, nepoznati model ulja. Regeneracija mi se vrlo često palila (1-2x na puni rezervoar).
Po manualu ide SAE 5w40 ulje, bez Low SAPS zahtjeva (ACEA C1/C2/C3... ulja)
Na prvom servisu sam stavio 5w40 C3 ulje (Castrol Edge TD), i odtada se regeneracija pali rijeđe.