0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Znači nema veze što piše da je za benzin motore a ovo je dizel
Koji je Shell bolji, HX7 ili Ultra? Sta nema i neki Ultra Diesel?Il je sve isti drek?
Moj je 8v, al 2004. Onda HX7? Al sta nije Selenia WR full sintetika? Nebi imalo smisla mjenjat full sinth na polu sinth na motoru od 100 000 km
nije isto... hx7 je polusintetika i bolji je za starije 8v motore... ultra je full sintetika i bolji je za 16v jtd-e
na shell radi kao tačke, selenia mu nolje paše uglađenije radi i ulje mi djeluje u boljem stanju nakon 10tkm nego shell koji mi nakon 7000 smrdi na mjenjanje
Danko dobro kaze, moj shell nakon 9k km je bio kao voda. Nema do WRaSent from my GT-I9505 using Tapatalk
Nekome dobro radi km sat nekome termostat Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
a nekome oboje
Ekipa, jedno pitanje. Uskoro moram na izmjenu ulja! Što mislite o ulju Total QUARZ, čuo sam neke glasine da je bolje selenie? Jel to istina? Da li ga netko od vas koristi? Inače, radi se o jtdm motoru, 88kw, 150 000 km.
Jedno pitanjce za filtere ulja. Konkretno kod JTD-a 85 kwTko proizvodi filtere koji su u Ricambi originali kutiji? Od zamjenskih filtera, koji su kvalitetniji? Uzeo sam neki dan usput filtere, pa sam dobio Filtron, i izgleda mi nekako jadno. A nema smisla se zezat s lošim filterom ulja, ionako ni originalni ne košta nešto strašno. Kakav je ovaj Purflux? http://www.njuskalo.hr/motor-pogonski-dijelovi/filter-ulje-alfa-fiat-lancia-1.9-2.4-jtd-purflux-ls-919-oglas-13104062Za njih sam čitao da su OK filteri npr kabine, a neznam kako stoje s uljem.Se može naručiti original preko ovlaštenog? Ima li uopće smisla ili ima i drugih zamjenskih da su OK.
Znaci slobodno stavim Filtron?Mada, ako mi pase ovaj purflux sutra ga uzimam. Moram samo vidjeti je li to odgovarajuci model.
fram je najgori...vrh-Mann,Bosch...sredina-Filtron evo malo http://forums.nasioc.com/forums/showthread.php?t=1662838
najbolji izbor...čim ga švabe rade to je to :hehe:a čini mi se da i u onom linku najkvalitetnije složen :grinning-smiley-043: