0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Nakon neuspješnog uradi sam ljeplenja tapecirunga krova , jučer sam poludil i sve skinul - sad je unutra koma - ostala je samo ona smeđa spužva.Ima neko ideju gde se to može sredtiti ?LP svima
spuzvu skines s grubjom kefeom, i das pretapecirat.Meni osobno se materijal od FL2 ne svida, al to je druga stvar.
moze se pretapecirati kak ne. Spuzva se ksine s kefom i da se na tapeciranje. Pa vidi kaj je amon solo napravio na 1.6 boxeru iz 95.Nije problem i podlozi veä u aterijalu koji je prozracan ( audio platno) i spuzvi koaj se raspadne.
evo na ovo sam naletio, pa možda nekom pomogne, ne znam da li već ima ovo na forumu ali mi se nada pretraživati www.fast-lane.org - Paneli vratawww.fast-lane.org - Tapeciranje krova
404: Not FoundSorry, but the content you requested could not be found
ok..hvala
ja cu ti temu premjestiti u nasa iskustva, jer ce ti prije neko pomoc nego tu...inace korisnik isus je to rjesil da je nekom stangom podboltal i nemoj slijedit taj primjer, zapravo sto god procitas u galeriji tog korisnika izbjegavaj u praksi :hehe: ...ljudi su to obicno sami nes ljepili, al bilo ih je koji su to dali raaditi..mozda se sjetim di je koja tema ako prije neko ne uskoci pa zaljepim tutekarce,...al sad ce decki cim vide
mrle mudro zbori radio je to netko sa forumu ali oko rukohvata nije ispalo dobro jer trebas uzeti neku elasticnu mikrofibru... pripremi oko 400-500kn za to...btw...ovisi dali ti se objesio tapecirung ili cijeli krov..jer onda moras to cijelo mijenjati
daj koju slicku nove pile, otvori si u galeriji temu da vidimo, a tu mos nabacit koju tog tapecirunga mozda ni strasno i da se napravit u kucnoj radinosti, al kako milan kaze dost je zeznuto to rjesiti