Jedno pitanje, jer s tim muku muèim veæ ne znam koliko 
Dakle, s èim i kako oèistiti vjetrobransko staklo iz nutra, a da ne ostanu packe i brisevi?
:
Naime, probao sam sa onim za pranje stakala i sa suhom krpom dobro obrisao poslije, probao sam sa onim maramicama za èi¹æenje naoèala pa su ostali brisevi, ne znam vi¹e ni sam s èim sam sve probal, ali kad grane sunce vidim da je staklo puno packi i briseva, veæ sam lud s tim
pa pomagajete!!!
za stakla i skidanje masnoca ( od antifriza sto zna bit kada ti kiler grijanja curi ) sa njega ja sam koristio Alkoholni ocat i vodu oko 25%Alkoholni ocat i 75% voda, naspricam i rucnikom izdrgnem i onda kuhinjskim papirom jos jednom izdrgnem na suho ...
mozes i sa octom oprat al onda jednu zlicu ono vecu s kojom jedes pomjesas sa litrom vode i naspricas i drgnes sa rucnikom i opet kasnije kuhinjskim papirom jos jednom izdrgnem na suho ....
tekucina za pranje stakala sto imas za kupit koncentrat na omv-u 1:5( mozes i u manjem omjeru ja sam koristio 1:7), sad njega koristim i odlican je.. dobro naspricas stakla i rucnikom izdrgnes i onda opet sa onim kuhinjskim papirom izdrgnes na suho i nema nikakvih tragova ....
mozes i sodu bikarbonu pomjesat sa vodom i sa njom oprat stakla i onda nema tragova vode poslje kise na njima ...