Bio sam kod prijatelja danas i kaze da on to sredstvo nabavlja od putnika koji prodaje autokozmetiku
kupuje na kanistere(5 i 10 L ) i sumlja da se moze nabaviti u slobodnoj prodaji.Nesjeca se koliko kosta kanister ali kaze da je poskupo
Proizvoðac je talijanski ATAS pa mozda Marin krk zna nesto o tome
: inace mu ja dam 50 kn za pola litre i traje mi jako dugo
uzme se spu¾vica za suðe prati ona ¾uta i samo se malo prisloni na vrh boce i okrene se boca i stime mozes pola inst. table namazati 

:o000:postovanje dragi ljudi.kad sam videl te slike,taj sjaj,taj glanz.kad vozi covjek prema suncu,mora imat barem duple suncane naocale :drive:inace ne vidi nista.nakon par dana na taj glatki,masni sloj zastite hvata se prasina i veze se na onu ispod tog carobnog namaza,koji usput sluzi kao ljepilo.10 god iskustva u njezi auta(god preko 1000 novih i preko 2000 rabljenih auta)ali nikada silikon,glicerin ili bilo kakva masna jeftina sretstva.svaki novi auto,iznutra je MAT,bez sjaja.i to je ZAKON

.namazat je lako,ali detaljno ocistiti,zastiti i da bude opticki ko novo,to je vec nesto drugo.kad budem doma kod staraca,dam auto na pranje i kaj vidim...?MAFRA,SONAX i sl jeftina kemija.uglavnom iz italije,jer se jeftino nabavlja.a to da su sretstva agresivna i da mi kod pranja pojedu alu felge(jer su na bazi kiseline),a iznutra sjaj(prasina se ljepi,sve je sklisko,upravljac i komandne pedale nemres uhvatit..

,opasno).zastita i njega laka,njega unutrasnjosti,sve je to rodeno prije vise od 30 god u americi...i jedini dobri produkti proizvode se tamo.ako ima pitanja o njezi,produktima,trikovima i sl.,spreman sam pomoci.nebi bilo lose pitat Bastija,ako on dozvoli kod njega u radioni,kad dodem doma,subotom ili nedjeljom,napravimo jednu demo.nije svaki ko nade garazu i pocne prati aute,odmah strucnjak.a prodavaci zele prodati,i njihov produkt je u pravilu NAJBOLJI.pazite kod ciscenja iznutra na ostatke vlage..u tako malim prostorima brzo dode do stvaranja STETNIH gljivica i plijesni,a za oko nevidljivih.klima u tom slucaju jos potpomaze brzem razvijanju istih.na to dolazi hrpa stetnih bakterija i imamo PROBLEM.unistavanje istih je vec malo veci problem.ako ruke ne peremo i detaljno ne cistimo,nego samo mazemo kremom,ispod svakog sloja kreme smo zmazani.iako opticki,ruke su ciste i izgledaju njegovane.

kolko vidim vole svoje alfice,i zato ih treba maziti i paziti.ako mogu,rado cu vam pomoci....cijena je

... :mah:lijep pozdrav

...ma gdje god bili.....sa stovanjem tiho