Hvala sima na odgovorima, pa imam ja povjerenja u talijanske automobile... Vozim ja vec dugo talijane, sada Alfu.. i td..
Sto se tice dizajna, ja sam jedan od onih kojima se on dosta svica. Sta vise, kada pogeldamo ove slike mogu reci da je cak i bolje dizajniran ( luksuznije )
To da li je ovaj thesis ok ili ne, to ne znam, mislim da jeste, tek je 1 god. kod nas, a i znam vlasnika... Ali nisam zbog toga otvorio temu, to je vec druga prica i samo majstor moze sigurno da vidi da li je ok ili ne. Ali kao sto rekoh nisam zbog toga otvorio temu, uopste nije bitan taj konkretni model, ja govorim globalno.

Njima je ta cijena globalna, i nije ovaj sto sam ga ja gledao zbog neke kvake toliko novca, to je ono zbog ceka sam otvorio temu.
A to sto je u startu bio dosta skuplji danas i igra ogromnu ulogu, pogotovo ako rabljen kosta isto. Ako je auto u startu bio skuplji, sigurno je bio i bolji.
Mene je najvise interezovalo otkud takav auto sa takvom cijenom, ipak je to dosta povoljna cijena ako pogledamo koliko je kostao nov, a slozicemo se da je ipak vrijedio svakog eur-a. Ja sam bio zaprepascen kada sam cuo koliko kosta, a ipak to je cijena koliko inace kosta i u Italy , tj. to mu je ta cijena ( pogledajte
AutoScout24: ricerca prezzi auto usate / auto aziendali
) i to je po meni opasna konkurencija Alfi 166, sta vise jako cudno sto je Fiat dozvolio tako nesto...

:
I zato me je interesovalo da li tu postoji neka kvaka kod Thesis-a , pa da on kosta u Italy isto koliko i Alfa 166 , i jedan i drugi su talijani, pa je i pad cijena valjda ujednacen, a izgleda da nije.

. Ali izgelda da ne postoji kvaka kod Thesis-a, vec je jednostavno to tako.
Jos da nema ljubavi prema Alfi.... Ali gledano razumom, Thesis ima ogromnu predost u odnosu cjene-luksuza. Moracu jos da razmislim...

Alfa 166

Thesis