:hehe: kako me pratite...vidila sam ja odavno ovu temu...al to je duga prica a niko ne voli citat duge postove a ovo se radi o ozbiljnoj stvari i ne mogu skratit :hehe: ...al evo moram priznat da sam odrasla u okruzju svaba i pljuvanja po alfama...i zato sam ih pocela gledati jer me zanimalo sta ih tako bode...i onda sam shvatila bode ih to sto nemaju dovoljno srca za kupit alfu i ako treba i dimit po cesti pa nek se cijelo selo smije, nego se utapaju u gomili i sretni su kad ih susjed potapsa po ramenu kad kupe golfa jer to je pravi auto (evo kad je doso gt susjed me vidi i kaze e veli ovo je vec auto, ne onaj prije (147)...skoro u klasi golfa

:)...33 je bio lajtmotiv pljuvacine i ispocetka sam slusala i mislila da je tako..sad mi je jedan od najdrazih modela...kad sam prvi put probala vozit alfu (davno je to bilo) osjecala sam se ko nikad..pocele su me zanimati i citala stalnio o njima i gledala ih uvijek su mi privlacile pogled...i kad se poklopilo dosla je prva u garazu...i otrovala me zauvijek

...ja sam stvarno bila sretna kad bi sjedala u taj auto..ono sto kaze zdravka ocito nisam normalna...al puno puta mi je falilo sto kad bi pokusala podjelit moju radost s frendovima i frendicama blijedo su me gledali i dosadno im je opce o tome pricat (pogotovo curama o autuima :rolll:)...i moram rec da sad kad otkrih da se vi i grupirate ovako da mi je zivot gotovo ispunjen u auto smislu

...jer naidjoh na jos nenormalnije od mene pa mi je super osjecat se normalno kraj vas zagrizenih ludjaka :hehe:

...i nakon sta mi se desilo s**nje s 147 svi su mi nabijali na nos - eto ti tvoje alfe i gotovo me poljuljali ...al trajalo je par dana dok sam bila bjesna ko zmaj i nisam se ohladila(napravila ono sto je viktor napiso kupila jos jednu

:) ...i za neme postoje - prevozna sredstva i alfe (a ako budem kupovala prevozno sredstvo kupit cu kiu pikanto jer mi je isti dozivljaj ko i mercedes slk..odveze me od tocke A do tocke B samo jedan sporije drugi brze

)...jer kad vozim alfu ja osjecam srecu i nekako mi krv brze kljuca