Koliko je ovo

Zašto Alfa, hmmm.

Zato što: ko god da je samo sjeo unutra bez vožnje je ostao oduševljen ergonomijom a ko ju je provozao je u oglasniku tražio da ju kupi, a sve to na osnovu auta starog 6 i pol godina (fascinira me kako su projektirali takav auto još tamo davne 2000.)
Moja ljubav je počela recimo 98" i izlaskom 156. Nikad neču zaboraviti kako sam gledao taj auto dok prolazi na cesti a ja pješačim prema srednjoj školi. Do tad sam brijao na svakojake aute, bmw, honde, mitsubishi i ko svaki klinjo, opet sutradan na neki drugi. A kad sam vidio 156 na cesti sjetio sam se kako sam čitao autoklub i slične časopise i kako mi je bilo fora i fascinantno kako se neki čitatelji potpisuju
jednom alfa zauvijek alfa. Ni prema jednoj auto kompaniji nisam uočio toliko ljubavi od tih čitatelje koji pišu pisma kao prema Alfi. Tako sam počeo proučavati taj virus Alfa i zbilja mogu reči da je to neki virus jer ja sam neizlječivo zaražen do kraja života.
Nikad si neču oprostiti jedan događaj od prije nekoliko godina kad sam išao kod frenda u Karlovac. Naravno stopirao sam na naplatnim kučicama u Lučkom (a ubogi studoš :hehe:) i još neki lik na drugoj traci. I naravno pederu (mater mu jebem glupu, da mu jebem još danas) stane crvena 155, i šta lik napravi!!!! Nije išao s njim jer mu valjda nije pasalo di ide (to mi je jedino logično objašnjenje) a ono 155 V6, to sam tek skužio kad je Alfa krenula sa kučica prema autoputu. Još uvijek ju čujem kako ide, ide , ide, i ide (koji je to zvuk!!!!!) tamo preko onog prvog brijega a ja nisam u njoj

Nikad si neču oprostiti što se nisam zgurao kad sam vidio da ta pederčina neće ići s Alfom pa makar i bio završio u Jasci.
Strašna mi je fora kad pročitam da i drugi alfisti pričaju sa svojom makinom, znači nismo jedini (moja draga i ja

) i da ju znamo gladiti i ispričati joj se ako kažemo da čemo nabaviti neku noviju Alfu tako da naša ne bude tužna. Poštujem sve auto marke ali samo jedna ti se uvuče pod kožu. JEDNOM ALFA UVIJEK ALFA