dakle ako bog da razmisljam si uzet 145-icu, aliiiii pod jednim uvjetom ide odma pod noz.
dakle ja cu vam rec sto sam ja mislio radit, a vi cete meni rec kolko novaca ce mi trebat za to (mislim da cu imat viska 10-tak t eura

)
krenimo redom:
ogulit ga do kraja, sredit limariju ako ima ostecenja i hrdje i nanovo bojanje auta izvana i iznutra
rollcage bi trpnio unutra, ko to zna napravit kvalitetno i kako se krecu cijene
zatim ovjes, nanovo poslozit stavio bi eibach opruge, koni amortizere i anti roll bar, nove kugle, krajnike, lajtunge, ulje i ostale sitnice zavrsit
onda nabavit brembo klijesta ili uzet eventualno od 156-ice gta klijesta i diskove nabit gore i na sve to neke 17-ice
i na kraju srce (motor) dal nabavit 2.5 v6 ili 2.0turbo od 200ks. za kolko se daju nabavit i za kolko se daju slozit nanovo, dakle klipovi, karike, remenje, tokaranje, ma sve sve sriktat da bude ko ispod cekica. cak bi vise volio nabavit 2.0t iz razloga ako se odlucim jedan dan za malo vecu turbinicu i to.

ugruo bi to bilo to, znam da sam zaboravio masu stvari, al ste vi zato tu da mi pomognete i ispravite me.
al sve se ja bojim da mi nece biti dosta 10 t eura za ovako nesto.