22-04-2026, 14:20:35

Autor Tema: Palo drvo na auto  (Posjeta: 4412 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline spliff

• Trade Count: (0)
  • Ovisnik o alfistima
  • Spol: Muški
  • 155 2.0 16V
    • Osijek
Odg: Palo drvo na auto
« Odgovori #30 u: 01-09-2008, 11:10:28 »
to definitivno
bilo bi svega
jer ja kad  :mad: onda  :batin :batin :batin :batin

bitno je da oni tebi to rješe što prije
nadam se da su uspjeli potvrdu roditi!!!

Jesu, jedva nekako carskim rezom... napravio procjenu stete, tj. sad cekam da oni to izracunaju i da mi dostave papir... onda valjd u Croatiu  :rolll:

EDIT:

nisam nikada napisao kako sam prošao na kraju

Unikom je firma zadužena za zelene površine u Osijeku.
Pošto je drvo palo jer malterne nije bilo korjena, oni su bili odgovorni. Oko tog područja ni trava ne rase i dan danas!
Tamo su me pokušali otkantati i rekli mi da se obratim njihovom osiguranju (Croatia) ako imam vezu kod njih   :gun:
Ja sam naravno otišao u Croatiu, prijavio sve, čekao pun kufer da me nazovu (u međuvremenu zvao i bio 10 puta) i jedva nekak me pozovu na procjenu i poslikaju auto.
Dogovorio sam isplatu gotovine, oko 3400kn su mi priznali. 1400 mi je Croatia uplatila na račun, a 2000 direktno Unikom na njihovoj blagajni (jer je to neka njihova franšiza).
Eto dobro sam prošao ali smatram da nisam ništa dobio, jer sam i imao pravo na odštetu.
« Zadnja izmjena: 20-11-2010, 11:35:35 od spliff »
AR 155 2.0 16V

Futbol tejks mi meni plejsiz. Hot plejsiz. Kold plejsiz. Bat a preperfor itol. Bikoz in ma lajf pipl ikspekt onli d best priformns, evn andr ekstrem kondišns.

Mehuto

• Gost
  • Trade Count: (0)
Odg: Palo drvo na auto
« Odgovori #31 u: 04-09-2008, 10:25:38 »
ja sam imao identican slucaj i to u osijeku.bila je kisa,vjetar,iscupalo se drvo i palo mi na prednju sajbu i branik.Sto se tice unikoma neces tamo puno napravit,ja sam isto probao al đaba,kao nije to do njih.ako nemas kasko moš se jebat. morao sam uzet novu sajbu,novu haubu,ravnat krov i branik.I sto je najironičnije za nekih mjesec dana nakon toga opet nebreme i padne mi nekakvo kamenje sa krova zgrade i bas na zadnju sajbu,nemos vjerovat,od svih auta na parkingu bas na moju alfu.A sta ces.