Ja èak nebi ni ona na vratima,nego samo mala boèna i zadnje - na èekanju bu do drugog mjeseca - taman da skupim ponude i mo¾da trknem do ZG pa ako ima netko blizu nekog shopping centra ostavim auto na ta dva-tri sata a supruga za to vrijeme potro¹i kolko bu me jeftinije do¹lo i odmah kri¾am poliranje farova jer bu i to oti¹lo pa cingacu na æevape i na kraju mi ostane samo za dva mala boèna

. ©alim se.
Radil sam komparaciju sa Toyotom jer se zadnja vrata nisu otvarala,tj moral je iznutra postavljat foliju-vrata su bila iz dva djela i kvadratura skoro pa duplo veæa - zato mi je 100kn vise bilo malo èudno. Nije da æu propast ali veæ sam na par mjesta napisal- kod V¾ me muci da æu stakla radit kod jednog,tapecirat krov u drugog,polirat farove u treæeg majstora i onda ga na kraju jo¹ ostavit cijelu subotu na pranju/poliranju.
Nema kod nas jo¹ centar da otfuras/pokupe auto-odrade u danu-sve se to maltene mo¾e istovremeno radit i pokupi¹ ga. A ne pet dana,pet majstora i pet puta zicaj prevoz,plaæaj Taxi ili vozi suprugu na posel,pa bje¾ po alfu,idi po suprugu,katastrofa...jbg lijenèina

Sent from my iPhone using Tapatalk