Ja čak nebi ni ona na vratima,nego samo mala bočna i zadnje - na čekanju bu do drugog mjeseca - taman da skupim ponude i možda trknem do ZG pa ako ima netko blizu nekog shopping centra ostavim auto na ta dva-tri sata a supruga za to vrijeme potroši kolko bu me jeftinije došlo i odmah križam poliranje farova jer bu i to otišlo pa cingacu na ćevape i na kraju mi ostane samo za dva mala bočna
. Šalim se.
Radil sam komparaciju sa Toyotom jer se zadnja vrata nisu otvarala,tj moral je iznutra postavljat foliju-vrata su bila iz dva djela i kvadratura skoro pa duplo veća - zato mi je 100kn vise bilo malo čudno. Nije da ću propast ali već sam na par mjesta napisal- kod Vž me muci da ću stakla radit kod jednog,tapecirat krov u drugog,polirat farove u trećeg majstora i onda ga na kraju još ostavit cijelu subotu na pranju/poliranju.
Nema kod nas još centar da otfuras/pokupe auto-odrade u danu-sve se to maltene može istovremeno radit i pokupiš ga. A ne pet dana,pet majstora i pet puta zicaj prevoz,plaćaj Taxi ili vozi suprugu na posel,pa bjež po alfu,idi po suprugu,katastrofa...jbg lijenčina
Sent from my iPhone using Tapatalk