Moram tidati tri kontre, ali ne kontra Splita nego na dvije stari di nisi skroz u pravu

1. Sa sirim gumama nije automatski veca opasnost na kisi ako, si na nekom boljem "Asfaltu". Postoje Gume koje su specijalno koncipirane za kisu i sa kojima
mozes voziti sa malom razlikom na uzu Gumu isto ko sa uzom!! . Npr. moje iskustvo: Autoput sa mojom 166 sa 225/40 ZR18 i 255/35 ZR18 ZG-KA se po
jakoj kisi ne usudim vise od 170 km/h, i to vec po malo plese na 150, na usporedbu po Austriji i Njemackoj po istoj tj. slicnoj kisi na 190-200 nemas brige.
Spray je vec na 130 tolki da nevidis pozadi tocno koji je auto iza tebe, a na nekih 3mm rest profila ide dolje i stavlja se nova!!!
Okreni volan lijevo desno, prikoci radi sta hoces nejde nikuda. Kod nas je veliki problem da su ceste jako "Masne" i zato se bar ja po vlaznom ili kisnom
vremenu vozim kud i kamo opreznije nego na suhom.
2. Sto se tice brzine ja na svojoj 166 nisam puno primjetio, naprotiv do 30 na gore ide cak bolje to znam jer sam se bio naganjao sa jednim 300E i nije mi
pobjegao, nego smo bili isti, a 325i stari kabrio je odustao na 230, te kad sam dao gas osjetno se poceo udaljavati. TSC ce se prije upaliti na uzoj nego
na siroj gumi jer je prijenos snage malo veci na siroj kao sto si vec i slicno sam rekao.
3. a sto se tice potrosnje, barem je kod mene ista. Jer sa zimskim ili ljetnim na prosjecnu brzinu od 107-110 na relaciji Stuttgart-Bregana nisam jos nikad
potrosio vise od 7,5L/100.
To je barem moje iskustvo i u to se moze uvjeriti svaki ko je skeptican.
onaj rest stoji, iako opterecenje na volanu toliko nije kod svih modela i Marki Autija