0 Èlanova i 1 Gost pregledava ovu temu.
To i mene zanima. : Ali oni jurisovi na Markovoj ne izgledaju lose.
Ja razmisljam da narucim sa alfista. Tamo je ponuda relativno raznovrsna.
Ima trgovina POL autooprema u Zagrebu, na tre¹njevci, Ozaljska xx, neznam toèno broj, gore prema remizi. Imaju katalog od Lestera (Lester.it), pa ti naruèe iz italije ¹to ti treba, imaju za sve modele alfi.
a jos ti ide i dostava..... mislim da jos moras dodati 22% na tu cifru
@ borisri milim da pricamo o istim pragovima, ovi pragovi i ovaj spojler.
POL autooprema, ozaljska 112Samo sto ti nece nista reci preko telefona a ja nikako da odem tamo. Ne znam kolika je razlika u cijeni.
aj pogle odmaa molim te ak ima kaj za 156...
javi se Marinu Krk, da ti dofura gta spojler
Pa dobro ja sam zeru dalje predpostavljam :-) ali planiram svakako tra¾iti spoiler i pragove ako bih mogao uganjati gdje
pa nek ti se spojler po¹alje IN-TIME-om u sarajevo...
Ovdje su konzultacije a tamo je potraga :hehe:
nisan se zabunila, ka ¹ta san napisala, spiler za 145 iman, a 147 vozi "bolja polovica" i zato pitan,a osim toga, od vi¹ka glava ne boli (bar sta se ovog tice)narayan, to je to! ako iko nudi tako nesto nek se javi
ebay.it upi¹e¹ 147 gta u search i prvi ili drugi link ti je spojler
Kontaktiraj Maura http://alfisti.hr/forum/index.php/topic,5949.20.html
po meni je to malo pre visoka cjena za komad fibera ili koji vec materijal je...
E da treba ti i kraci brisac jer ce ti ovaj zapinjati za spojler. Recimo onaj od starog fiata bravo je taman a idti je dizajnom
Nisam rezao ni bu¹io svog pa nisam 102% siguran, ali 99% sam siguran da je originalan od ABS-a isto kao i odbojnici. Lakirati se mo¾e u bilo koju boju. Ako po¾uri¹ i naðe¹ originalni spojler crvene boje, mo¾emo se mijenjati i ja ti dam svoj crni