0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Hm, može )) samo mi nešto ne leži kombinacija boja a la Honda iliti Nissan
SEB , naprai to, ali nemoj da zadnja izbocina ima taki grubi prijelaz nego blago i da pocinje vise gore, to bi bilo to Falle jos Slicevi na prednjem Blatoranu tri mace crtice onako slicne ko na BMW-u
Citat: Dama 166 - 25-01-2007, 16:18:22SEB , naprai to, ali nemoj da zadnja izbocina ima taki grubi prijelaz nego blago i da pocinje vise gore, to bi bilo to Falle jos Slicevi na prednjem Blatoranu tri mace crtice onako slicne ko na BMW-unebi ja niš puno kemijo...org gta look,17 cola oz ultra legera,gevindi,crveno-crna ko 156 wtcc sa naljepnicama (replica),tuning na motoru ko sad na gt-ejki,šalung sicevi,gta bremze,špera i to je to....
Citat: Seb - 25-01-2007, 17:09:25Citat: Dama 166 - 25-01-2007, 16:18:22SEB , naprai to, ali nemoj da zadnja izbocina ima taki grubi prijelaz nego blago i da pocinje vise gore, to bi bilo to Falle jos Slicevi na prednjem Blatoranu tri mace crtice onako slicne ko na BMW-unebi ja niš puno kemijo...org gta look,17 cola oz ultra legera,gevindi,crveno-crna ko 156 wtcc sa naljepnicama (replica),tuning na motoru ko sad na gt-ejki,šalung sicevi,gta bremze,špera i to je to.... ultraleggera u 17" izgleda ...eno premalo pogotovo na karoseriji od GTA :rolll:
Citat: Lepi - 01-02-2007, 08:32:36Citat: Seb - 25-01-2007, 17:09:25Citat: Dama 166 - 25-01-2007, 16:18:22SEB , naprai to, ali nemoj da zadnja izbocina ima taki grubi prijelaz nego blago i da pocinje vise gore, to bi bilo to Falle jos Slicevi na prednjem Blatoranu tri mace crtice onako slicne ko na BMW-unebi ja niš puno kemijo...org gta look,17 cola oz ultra legera,gevindi,crveno-crna ko 156 wtcc sa naljepnicama (replica),tuning na motoru ko sad na gt-ejki,šalung sicevi,gta bremze,špera i to je to.... ultraleggera u 17" izgleda ...eno premalo pogotovo na karoseriji od GTA :rolll:znam ali auto ide bolje a to mi je važnije od izgleda tj mislim da je neka kompezacija dobrog looka i dobrih perfomansi u 17 cola najbolja...ja bi stavio 18 cola na gt ali mi odmah ubije volja za to pomisao o padu perfomansi
za kaj?pa nemam 147-icu za preradu kak sam si zamislio a na gt-ejki mi se neda mjenjat...jednostavno mi ove stoje najbolje...eventualno najlakšu najsličniju felgu bi stavio...mislim da bi one 18 cola kaj su bile na tvom ss-u ...eno mi stajale ali su teške ko kuga i 18 cola...ubilo bi mi sve konje
nebi vjerovali kolko veča felga a još ktome teža može uzet snage autu...pričam u sec ne tisućinkama,stotinkama,desetinkama i dobrim km/h na sat u špici...na gt-u bi htio stavit gevinde ali opet kolko bi htio tolko i nebi htio,jer ču razjebat cjeli auto...a opet tak dobro bi zgledala na patosu
Citat: Vele - 22-01-2007, 19:14:23Hm, može )) samo mi nešto ne leži kombinacija boja a la Honda iliti Nissan na puno Tuning Show-ima samo Lakiraju Dvobojno opet je postalo jako "IN"
Branik zadnji mi je nikakav a blatobrani zadnji su izvedeni u cigo-tuning stilu. 2 Seb: gdje je tema s preinakama na tvom GT-u, nikako da nadjem :
Ne svidja mi se, GTA obični ili ništa. Moje mišljenje je da je alfu teško tunirat a da se ne zasere stvar, vanjski tuning bi morao biti skroz decentan na tako lijepom autu, zato postoji vw i ostali dojč wagoni koji su toliko bezlični da jednostavno moraš uložit u aftermarket proizvode, to im je valjda taktika, namjerno rade ružne aute da bi nakon što ih kupiš trošio na tuning , i to mirne duše jer kakav god komad plastike zaljepio nemoš fulat kad gore ne može