Ne brini,bedemo je mi malo našminkali, tako ,samo malo,da bude drugačija od drugih,budeš mi znao reč ako je po tvom ukusu!
Dojam: Paaa sve je jaaako dobro odrađeno,iznenadilo me držanje ceste (nije za ništa vrh klase),a šta drugo reč NOVO JE!
A oprema nije distinctiv več progresion,no ima dodatne 17",alfatex,dok ima (nisam znao da postoji) RUČNU klimu!!!!!
Nema ih i onako baš previše na cesti tako da će i uz decentni tuning izgleda sigurno biti više nego dovoljno jedinstvena
Jedino ćeš vjerujem sa Sebastijanom malo popričati o motoru
)). Nisam te shvatio što si želio reći za držanje, meni je ovo prva alfa i čini mi se da ide kao po tračnicama, ali ti možeš dati i direktnu usporedbu sa 156-icom. Što se tiče paketa opreme, baš sam po alfarexu mislio da si dobio distinctive, no ne propuštaš apsolutno ništa bez čega ne bi mogao živjeti. Zgodna igračka možda je jedino tempomat za autocestu, ali kako je uzbuđenje vožnje s takvim autom po autocesti jednako :zzz:, osobno ionako uvijek biram alternativu. Dobro je i što su ti ipak dali 17" felge jer 16-ice djeluju stvarno premalo. Meni su sada gore isto 17" sa zimskim gumama (izgleda da ću sljedeći tjedan imati prilike isprobati njihovu učinkovitost), ali što se tiče izgleda - 18" su prava mjera. Čak bih rekao da se s 18" ne gubi gotovo ništa na udobnosti jer je profil još uvijek dovoljno visok da ne osjetiš baš svako zrno prašine na cesti
)) Vidim da si i kočione čeljusti obojio u crveno, sa crnom bojom radi kontrasta izgleda super. Ja se nisam odlučio jer uz crvenu boju ne bi toliko došlo do izražaja no možda se predomislim kad tvoju vidim uživo
Uglavno, uživaj u
, ja bi svoju skoro stavio u dnevnu sobu koliko je obožavam