20-04-2026, 02:45:15

Autor Tema: Kako se izvući kad plavci udare po džepu...  (Posjeta: 84579 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline FAN

• Moderator
  • Trade Count: (+4)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • Spol: Muški
  • GT
    • Zagreb
Odg: ...napunimo drzhavni prorachun - prometni prekrshaj...
« Odgovori #90 u: 30-10-2008, 12:39:24 »
Žali se dalje i spoemni da zakon djeluje retroaktivno što je protuustavno.

vidim imaš iskustva sa žalbama  :hehe: :hehe: :ok:
:cigara: :cigara:

Offline Isus

• Trade Count: (+9)
  • Ovisnik o alfistima
  • 156
    • ZG Pešča
« Odgovori #91 u: 30-10-2008, 12:45:57 »
U neku ruku ipak studiram pravo.
Kockasti auto, najbolji auto.

Offline FAN

• Moderator
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • GT
    • Zagreb
« Odgovori #92 u: 30-10-2008, 13:00:27 »
:redf: :redf: :redf:  :craz :ok:

sad znam koga ću tražit savjet

ijuric

• Gost
  • Trade Count: (0)
« Odgovori #93 u: 30-10-2008, 15:11:28 »

:smijeh :smijeh koliko se ja sjecam u nekoj drugoj temi a zbog istog razloga sto je alfavu dobio kaznu je isus obecal napistat zalbu strazburu sudu za ljudska prava i tako sredit sudstvo kroz ukazivanje na sve rupe u zakonu...mi cekamo...jel putuje golub il kao polazes ispite  :song:  :hehe:  :hap: ..da mareo rjetko kad se pojavi policajac i ako bude tako si na konju, al ako nadobudni lik dodje tesko da ce tvoja rjec protiv nejgove vazit  :rolll:

Offline Isus

• Ovisnik o alfistima
  • 156
    • ZG Pešča
« Odgovori #94 u: 30-10-2008, 15:15:56 »
rekao sam da moram ulvoit vremena da to složim kak spada. A vremena mi grdo fali. A nkon više manje blejeanja u knjigu i zakone mi s eu slobodno vrijem i ne da opet s time bakčat.

ijuric

• Gost
« Odgovori #95 u: 30-10-2008, 15:17:06 »
rekao sam da moram ulvoit vremena da to složim kak spada. A vremena mi grdo fali. A nkon više manje blejeanja u knjigu i zakone mi s eu slobodno vrijem i ne da opet s time bakčat.

:hehe: :hehe: ma cimam te malo samo ti uci pa ces nas zastupat  :hap:

Offline alfavu

• Trade Count: (+3)
  • Ovisnik o alfistima
  • Mercedes W123--Alfa 166 2.4 x2 MT09 TRACER
    • VU
« Odgovori #96 u: 31-10-2008, 10:10:04 »
Žali se dalje i spoemni da zakon djeluje retroaktivno što je protuustavno.

da i bi al pise na tom sto sam dobio da se na to nije moguce zaliti :?:
Music : ON
World: OFF

Offline dizelas 156

• Sa stažom
  • 156 2,4jtd
    • Vukovar-Mitnica
« Odgovori #97 u: 03-11-2008, 18:40:10 »
da i bi al pise na tom sto sam dobio da se na to nije moguce zaliti :?:

tko je zaustavio onaj debeli bradonja zvani Šerif wayat?!! Koi je to kreten sam ti pričao što je meni napravio...
Svi automobili imaju nešto ali samo jedan ima srce! ALFA ROMEO

Offline mareo

• Administrator
  • Trade Count: (+33)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • GT Blackline Q2
    • Zgb
« Odgovori #98 u: 17-11-2008, 18:27:16 »
...rezime:

MAREO : DRZHAVA
     1      :        0

...idemo dalje... :song:

*ebo mene mali pas, kak' si? pa tak'...

Offline FAN

• Moderator
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • GT
    • Zagreb
« Odgovori #99 u: 17-11-2008, 18:28:07 »
 :ok: :ok:
kaj su zvali murjaka il kaj?

ijuric

• Gost
« Odgovori #100 u: 17-11-2008, 19:17:55 »
...rezime:

MAREO : DRZHAVA
     1      :        0

...idemo dalje... :song:

:hehe: :hehe: sta karlito iso na suceljavanje i plave okice ucinile svoje bravo majstore nije ovo cesto  :clap:  :ok: nego koliko ces odvjetnika platit  :song:  :hehe:

Offline mareo

• Administrator
  • Trade Count: (+33)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • GT Blackline Q2
    • Zgb
« Odgovori #101 u: 17-11-2008, 23:49:08 »
:ok: :ok:
kaj su zvali murjaka il kaj?

...nije se pojavio, samo kaj sam utrnuo kad je u chekaonicu u isto vrijeme uletio drot u uniformi...sve ga gledam i nije mi poznata faca i u glavi si mislim, jel to taj ili nije...vech smishljam prichu za sutkinju, tipa: oprostite, ali ja mislim da me ovaj policajac nije zaustavio  :)...kasnije pozove mene, ali njega ne, to ipak nije bio taj drot...unutra sam bio ravnih 30 sekundi...veli kao mogli bi dobiti josh jedan poziv bla-bla, na kaj sam odmah skochio: al chujte, nemogu ja sa posla samo tako izlaziti, kak se kojem policajcu poshalje poziv, a on se ne pojavi  :clap:...veli sutkinja: ma nechete vishe dobijat pozive...HVALA lijepo, dovidjenja, sa smjeshkom na licu... :craz

*ebo mene mali pas, kak' si? pa tak'...

Offline FAN

• Moderator
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • GT
    • Zagreb
« Odgovori #102 u: 17-11-2008, 23:51:12 »
bome imao si sreće...  :ok: a i dobru sutkinju :ok:

al ova priča, mislim da me taj nije zaustavio  :hehe: ne znam baš da bi ti upalilo...  :hap:

i na kraju ispada da su sve te priče sa zvanjem drota na sud samo njihova krinka da što prije platiš kaznu jer im se neda zahebavat sa sudskim procesima  :gun:

Offline FAN

• Moderator
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • GT
    • Zagreb
« Odgovori #103 u: 20-11-2008, 15:13:41 »
evo dočekal me čestitka danas za parking...  :mad: :mad: :mad: :mad: užas, stanem se tamo svaki dan kad idem na posao (kod poligona na borongaju) i danas me kazna čeka, makar je samo 300 kn neću je platit iz principa nema šanse... auti parkirani su tamo svaki dan i to da jedva mjesto nađeš, i sad ovaj nema pametnijeg posla nego kazne pisat, a još nema nigdje ni znaka zabrane parkiranja...  :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

Offline Isus

• Ovisnik o alfistima
  • 156
    • ZG Pešča
« Odgovori #104 u: 20-11-2008, 15:18:43 »
ak nije oznacen parking, ond ane smijes parkirati tamo je rnije parking. Nova odluka naseg predragog gradonacelnika.

Di si se tocno stao?

Offline FAN

• Moderator
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • GT
    • Zagreb
« Odgovori #105 u: 20-11-2008, 15:20:20 »
ak nije oznacen parking, ond ane smijes parkirati tamo je rnije parking. Nova odluka naseg predragog gradonacelnika.

Di si se tocno stao?

odmah di ti je ulaz na poligon... desno od ulaza... cijelom redu auta je kazne zakeljio... moja je završila negdje na poligonu kako sam je zavitlao...

Offline Isus

• Ovisnik o alfistima
  • 156
    • ZG Pešča
« Odgovori #106 u: 20-11-2008, 15:25:04 »
a znam, uzmi si tu kaznu nazad, al se zali.

Offline FAN

• Moderator
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • GT
    • Zagreb
« Odgovori #107 u: 20-11-2008, 15:27:55 »
ma boli me briga za kaznu doći će druga s opomenom... :)

BigSaint

• Gost
« Odgovori #108 u: 20-11-2008, 16:06:06 »
Da baš mi se kolega neki dan žalio da mu je :pol: naljepio istu takvu kaznu u ulici iza faksa gdje se auti prakiraju tako od pamtivjeka! :wal:

Offline Isus

• Ovisnik o alfistima
  • 156
    • ZG Pešča
« Odgovori #109 u: 20-11-2008, 16:16:25 »
Odluka gosna Banditica.

Offline alfa75

• Trade Count: (+1)
  • Sa stažom
    • Metković
    • Transaxle sekta
« Odgovori #110 u: 20-11-2008, 18:51:15 »
Jel netko od vas prestigao premijerovu kolonu i svu njegovu pratnju u BMW-ovima i Audijima??

Ja sam to napravio, ne namjerno, naime, usporili su na 60 na magistrali jer je premijer htio bolje pogledati ljepote Baćinskih jezera, a nas ostale vozače KO J....
Pošto sam bio na motoru, zaobišao sam ih za 4 sekunde i nastavio svojim putem.

Rezime je taj, da kad su me ponovo stigli dok sam se isključivao s magistrale u Opuzenu za Metković, policajac
 iz prvog auta je nešto vikao, a ja ga zbog buke i kacige nisam čuo, tada je uzeo svjetleću STOP palicu i gađao me (točnije gađao je prednji točak).
Skoro sam izgubio glavu, a oni su otišli.
Na ulazu u grad me zaustavila patrola, a ja sam uredno stao i dao im papire (ti momci koji su me zaustavili uopće nisu znali zašto su me zaustavili, samo su dobili dojavu da zaustave plavi motor i uzmu ime).
Uzeli mi podatke i pustili me doma.
Nakon 3. mjeseca došla prijava sa 10-ak točaka po kojima me terete, a kazna bi trebala biti oko 12000kn.
Sad smo na sudu, a jedina greška koju sam napravio, je ta da nisam uzeo palicu kojom me gađao policajac.
Neću platit ni kune!!!

Offline Sinke

• Član Alfa Kluba 16
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • Alfa Romeo 156 GTA
    • Čakovec
« Odgovori #111 u: 20-11-2008, 18:55:08 »
Članak 146.

Komunalni redar naložit će uklanjanje i premještanje vozila parkiranog na javnoj zelenoj površini preko fizičke osobe obrtnika ili pravne osobe kojoj je to Grad povjerio, a na trošak vlasnika vozila.

Komunalni redar naložit će uklanjanje i premještanje vozila bez registarskih tablica parkiranog na javnoj površini preko fizičke osobe obrtnika ili pravne osobe kojoj je to Grad povjerio, a na trošak vlasnika vozila.

Komunalni redar naložit će uklanjanje i premještanje vozila koje onemogućuje pristup vozilu za otpad do mjesta na kojem se nalaze posude za otpad, preko fizičke osobe obrtnika ili pravne osobe kojoj je to Grad povjerio, a na trošak vlasnika.

Komunalni redar naložit će uklanjanje i premještanje vozila parkiranog na nogostupima koji nisu označeni prometnom signalizacijom kao javna parkirališta preko fizičke osobe obrtnika ili pravne osobe kojoj je to Grad povjerio, a na trošak vlasnika vozila.

ijuric

• Gost
« Odgovori #112 u: 20-11-2008, 20:02:48 »
Jel netko od vas prestigao premijerovu kolonu i svu njegovu pratnju u BMW-ovima i Audijima??

Ja sam to napravio, ne namjerno, naime, usporili su na 60 na magistrali jer je premijer htio bolje pogledati ljepote Baćinskih jezera, a nas ostale vozače KO J....

Rezime je taj, da kad su me ponovo stigli dok sam se isključivao s magistrale u Opuzenu za Metković, policajac
 iz prvog auta je nešto vikao, a ja ga zbog buke i kacige nisam čuo, tada je uzeo svjetleću STOP palicu i gađao me (točnije gađao je prednji točak).
Na ulazu u grad me zaustavila patrola, a ja sam uredno stao i dao im papire (ti momci koji su me zaustavili uopće nisu znali zašto su me zaustavili, samo su dobili dojavu da zaustave plavi motor i uzmu ime).
Nakon 3. mjeseca došla prijava sa 10-ak točaka po kojima me terete, a kazna bi trebala biti oko 12000kn.
Sad smo na sudu, a jedina greška koju sam napravio, je ta da nisam uzeo palicu kojom me gađao policajac.
Neću platit ni kune!!!

ja ovo ne vjerujem ..murjak te gadjo a ti na motoru..ovo treba na tv dat..zasto nisi uzeo palicu?  :sado: to je corpus delicti (a opet sigurno nemaju te palice serijski broj tako da ionako nebi mogo dokazat da je njegova) sta ti kaze odvjetnik kakve su ti sanse  :sad:

Offline Alfa_gtv

• Global moderator
  • Trade Count: (+7)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • GTV V6 TB, GIULIETTA, Z750, SF1098S
    • ZG
« Odgovori #113 u: 20-11-2008, 20:06:37 »
poznavajući naš zakon vjerojatno bi ga još i kaznili što je (da je) pokupio policijsku palicu  :wal:
moja AR GTV 2.0 V6 TB

"Many of the technical solutions you'll find in a Ferrari, are also often used in an Alfa Romeo"

Offline Isus

• Ovisnik o alfistima
  • 156
    • ZG Pešča
« Odgovori #114 u: 20-11-2008, 20:08:41 »
ajd mi molim te reci moze i na pM za sto te sve terete. Bas e zanima kaj su sve nadrobili.

A da te gadao palicom me ne cudi. Poznaniku se tip kroz prozor derao citiram:"Stani pizda ti materina!, zavrsen citat.kod naplatnih na luckom. Ovaj ga je ignoriao i isao dalje posliej je isto bilo navlacenje po sudu.

Offline Sinke

• Član Alfa Kluba 16
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • Alfa Romeo 156 GTA
    • Čakovec
« Odgovori #115 u: 20-11-2008, 20:57:15 »
Ja sam jednom prestizao kolonu pratnje par crnih autiju na autocesti prema Karlovcu.vozili se 100 km/h po desnoj traci,ja prodjem po lijevoj po ogranicenju..
Kad oni gas za menom i tip iz zadnjeg auta kad su me prolazili gleda mase nekaj glavom,pali rotirku..
Prosli me,i opet usporili ali sad vozili po sredini autoceste  :gun:
pustio budale i na benzinskoj van na kavu

Offline Viktor

• Global moderator
  • Trade Count: (+21)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • GT
    • Solin
« Odgovori #116 u: 20-11-2008, 22:33:42 »

Neću platit ni kune!!!

Ja ti vjerujem jer sam prije 1-2 godine naišao na takvu kolonu ali u suprotnom smjeru. Išao sam put Trogira i negdje na pola puta ide kolona meni u susret i policajci iz 1. auta mašu lizalicama i tjeraju aute iz obje kolone u kraj, a kolona crnih auta ide po sredini ceste i to punom brzinom. Nisam mogao doći sebi od nevjerice da netko to može, odakle mu uopće ideja dovoditi ljude u opasnost takvim načinom vožnje. Na dnevniku uvečer me samo zanimalo tko je taj za koga nema šanse da glasam na sljedećim izborima. Dr Ivo Sanader je ta faca bio.

Offline AlfaZD

• Član Alfa Kluba 10
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • Alfe, starije od 1990
    • Zadar
« Odgovori #117 u: 20-11-2008, 23:03:40 »
a to je sve bilo točno po protokolu

:smijeh :smijeh
Alfe u srcu, Alfe u garaži, u Alfi na cesti

Offline alfa75

• Sa stažom
    • Metković
    • Transaxle sekta
« Odgovori #118 u: 21-11-2008, 07:53:39 »
Nemam pojma šta je sve u pitanju jer pišu neki članci iz zakona,a da budem iskren nisam se pretjerano zabrinuo, to je bilo u 5.mj 2007.
Nemam odvjetnika, ja to sve sam rješavam.
Sad čekam prvo rješenje od prekršajnog.
No, ima nešto smiješno: kad sam došao na prvo ročište i kad je sudac počeo čitati spis, doslovno se počešao po glavi i pitao šta je OVO ???
Nikad čovjek nije vidio te člakne zakona.
Tražio sam sučeljavanje sa dotičnim policajcem koji me gađao (a to će potrajat, jer je lik iz premijerovog osiguranja, pa je zastara više nego izgledna).

2 Viktor:
Šta su ovi po cesti radili dok ih nisam prestigao, neću ni govorit, osim jednog detalja: neki penzioneri, stari i stara u raspalom golfu 1, su od straha zarusali po zaštnoj ogradi kad ih je ovaj prestizao, mahao palicom i ih doslovno gurao s ceste!

Pa mamicim im poljubim, ako imaju avione i helikoptere, zašto nas po cesti je...
Za šta ja plaćam 450 kn cestarine svaku godinu....?????    Da me budala ubije, jer se nekome digao, pa se htio provozat po magistrali.
Više nas košta ta motorizirana zaštitna kolona nego da je letio za Dubrovnik iz Zagreba.

ijuric

• Gost
« Odgovori #119 u: 21-11-2008, 08:28:44 »
eee alfa 75nije avion prigodan ovako se on spusti medju narod da vidi kakva je situacija jel mu masete i klicete a ti ga iso prestic  :batin :hehe: ....ako se branis sam ipak prouci te clanke na sta se odnose...procitaj ih i vidi za sta te terete vjerovatno neka totalna glupost..al mogo si poginut..covjece asocijacija mi je nekad na plemstvo koje je picilo u kocijama a siroti kmetovi stradali pod kopitima dok su usput vukli lonce za prodat na pijaci  :wal: ...katastrofa...ja stvarno ne zelim nikog vredjati ali ja kad sretah te kolone diplomatske meni su ti drajveri u tim audijima izgledali ko decki s knezije a ne neko osiguranje kakvo dolici premjeru...(a cuj mozda i angazira takve ti znaju na kraj s potencijalnim atentatorima a mozda su i frendovi :hehe:)...ne racunaj na zastaru sad ti je rok produljen a i ovisi o tome za sta te se tereti...jel krivicno il prekrsajno..ipak bi se ja konzultirala malo ... :mad: