22-09-2023, 10:15:52

Autor Tema: servis-kvačilo-cilindar-radilica-katalizator-što je sljedeće?  (Posjeta: 13733 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

zenica

• Gost
  • Trade Count: (0)
dolazim na ljeto iza trogira, u .... poljica, da da

ijuric

• Gost
...alfu naravno....

Offline Joke

• Ovisnik o alfistima
  • Spol: Muški
  • 164-2.0 TS,166-2.4 JTD,156-1.9 JTD, Ducato 2.8 JTD
    • Split
Sad ću vas sankcionirati za  :off , bjež tamo oboje radit nešto.  :blabla
Oko kuće jedan auto i hrpa traktora...

zenica

• Gost
briši briši  :off treba nam neka brbljaonica ihihihihi

ijuric

• Gost
...zenico znas ti onu tamo lokalnu pjesmu.... kaaaaad zapiva mojaaa Mica iz Poljica, sa granciceeeeeeeeeee lisceeeeee opadaaaaaaaa ida j ne off topicirajte me opet cu nagrabusiti :craz

zenica

• Gost
jock, aj josko sorry nećemo više, idem u neku drugu, možda u viceve da koji pastiram  :craz

superfly tnt

• Gost
citam i ne vjerujem kakve se stvari dogadjaju  :sad:

zenica

• Gost
vjeruj brate vjeruj,

superfly tnt

• Gost
fala ti boze na gedorama i 75icama i sacuvaj me servisa i mehanicara.

zenica

• Gost
pridružujem se željama  :craz

superfly tnt

• Gost
Odg: servis-kvačilo-cilindar-radilica-katalizator-što je sljedeće?
« Odgovori #100 u: 13-05-2008, 09:20:57 »
e brate po motoru, kako te sluzi tvoj?

sorry na  :off

zenica

• Gost
« Odgovori #101 u: 13-05-2008, 09:24:23 »
zasad extra, nemam ni jedne jedine kritike, mane ništa, vuče ko lud, hoće i popit kad ga pritisnem, ulje evo 2 mjeseca ni kapi nije potrošio, prezadovoljan sam  :ok: :pivo:

ijuric

• Gost
« Odgovori #102 u: 16-05-2008, 13:05:23 »
...pitaj ga kako mu ventilator i kvake :smijeh :smijeh...ja jučer raspalila po autoputi i zadovoljna sam konačno kako je napravljen auto :love: konačno...valjda hm da.... :?:

zenica

• Gost
« Odgovori #103 u: 16-05-2008, 13:08:05 »
e vala baš konačno  :drive: :clap: :clap2: :mah: :love: :happ: :hello: :pivo: :rol: :sport:  :cigara:  :mahm  :pusi :sp , a ventilator je ludilo samo mi se pojaviop cvrčak, moram podmazat onu osovinu što mi je josko govorio,  :craz

ijuric

• Gost
« Odgovori #104 u: 16-05-2008, 13:10:24 »
...he he ne mogu off topicirati ali tajna je vezana za ventilator...tako da brze slikaj kvake pa cu ti rec i za kvake i ventilator :clap: joooooooj crc ces od smijeha :smijeh :smijeh a ja dobit :batin

zenica

• Gost
« Odgovori #105 u: 16-05-2008, 13:11:49 »
pa daj reci odma, ja slikam kvake sutra 100% :off

ijuric

• Gost
« Odgovori #106 u: 16-05-2008, 13:13:24 »
...hehe neću dok ne vidim :o000: mumu :love:

zenica

• Gost
« Odgovori #107 u: 16-05-2008, 13:14:58 »
:sado: maso uvod u anatomiju :)

Offline Joke

• Ovisnik o alfistima
    • Split
« Odgovori #108 u: 16-05-2008, 20:55:51 »
Hehe...šta je zenico kućo ostarjela, malo te uvatila zafrkavat.... Tebe poštenog človeka, mislim stvarno....  :craz

zenica

• Gost
« Odgovori #109 u: 19-05-2008, 08:42:38 »
si vidio brate, što me ucjenjuje, a ja opet zaboravio slikat kvake, jebga, subota roštiljada, pijančenje, a nedjelja odmor zamisli krenem majstoru lupa u točku, dodjem kod njega, čovjek proba ne lupa ništa, ja probam ne lupa ništa odem od njega ne lupa ništa, pa Alfa je ludilo, sama se popravlja, ja je samo još moram na optičko štimanje špure :)

ijuric

• Gost
« Odgovori #110 u: 19-05-2008, 10:23:25 »
...e zato jer nema slika nema ni tajne...zato bro to rastavit i pokazat nam jer u protivnom ces postat mladi tata a ja zakinuta za taj spektakl...za točkove neću komentirat :craz..glede moje alfe...evo dva puta u zg i natrag po autoputu i konačno mi se čini da je to ok...sad auto i vuče...po meni nisu dobro uštekali nešto kod montaže katalizatora, jer kad sam otpeljala drugom majstoru auto da provjeri kompresiju i šta su sve radili on je skido i filter i stavljo drugi i provjerio sve živo (debimetar valjda?) i bit će kad je složio sve nazad spojio kako treba i sad pila ide i zdravo radi...razvozila sam ga dve glave i super mi se čini...al sam zato dobila kaznu e to sad idem napisat ono u državni proračun :sad: :sad: a ti brže slikat :sado:

Offline Isus

• Trade Count: (+9)
  • Ovisnik o alfistima
  • 156
    • ZG Pešča
« Odgovori #111 u: 19-05-2008, 11:13:07 »
...e zato jer nema slika nema ni tajne...zato bro to rastavit i pokazat nam jer u protivnom ces postat mladi tata a ja zakinuta za taj spektakl...za točkove neću komentirat :craz..glede moje alfe...evo dva puta u zg i natrag po autoputu i konačno mi se čini da je to ok...sad auto i vuče...po meni nisu dobro uštekali nešto kod montaže katalizatora, jer kad sam otpeljala drugom majstoru auto da provjeri kompresiju i šta su sve radili on je skido i filter i stavljo drugi i provjerio sve živo (debimetar valjda?) i bit će kad je složio sve nazad spojio kako treba i sad pila ide i zdravo radi...razvozila sam ga dve glave i super mi se čini...al sam zato dobila kaznu e to sad idem napisat ono u državni proračun :sad: :sad: a ti brže slikat :sado:

U biti trebla si biti zahvala ACu jer onda ne bi dobila kaznu. :craz
Kockasti auto, najbolji auto.

ijuric

• Gost
« Odgovori #112 u: 19-05-2008, 11:46:03 »
...je al bi dobila račun za šlep službu uostalom nisam platila podmitila sam pandura odo sad napisat šta je bilo...eto živjelo mito i korupcija :craz

Offline Joke

• Ovisnik o alfistima
    • Split
« Odgovori #113 u: 19-05-2008, 12:13:13 »
si vidio brate, što me ucjenjuje, a ja opet zaboravio slikat kvake, jebga, subota roštiljada, pijančenje, a nedjelja odmor zamisli krenem majstoru lupa u točku, dodjem kod njega, čovjek proba ne lupa ništa, ja probam ne lupa ništa odem od njega ne lupa ništa, pa Alfa je ludilo, sama se popravlja, ja je samo još moram na optičko štimanje špure :)

E moj kolega, mene natjeralo da napravim i kvaku i ventilator. To bila galama, vika  :blabla da kakav je to auto u koji se ne može uć  :?: kakav je to auto da ne valja ventilator pa da pingvini šetaju unutra  :?: Ma užas jedan.  :kosa:  Sve sam jadan napravio... :sad: Možda malo poslikam da vidiš kako se reparira motor ventilatora al ne ovdje da ne bude  :off.

ijuric

• Gost
« Odgovori #114 u: 19-05-2008, 12:14:28 »
 :smijeh :smijeh :smijeh..u frizerke najgora frizura...to je sve što ću za sada reći :)

zenica

• Gost
« Odgovori #115 u: 19-05-2008, 12:17:26 »
da da, ta poslovica kaže u majstora kuća najgora, nego taj ventilaroj poslikaj, pa okači slike, meni ne prebacuje vruće hladno, a skonto sam da mi onaj motor na krovu, kod onih svjetala ne radi, ne znam što, a u ladici, kad otvorim ono s člijeve strane, pa ima i tu neki motor, njega čujem al preskače, kad prebacim sa hi na low čujem njega kako preskače, inače gdje bude to što prebacuje toplo hladno, džaba mi ispravan ventilator kad mi puše vruć zrak, morm klimu držat na off  :off  :smijeh :wal: :wal: :wal:

Anton

• Gost
« Odgovori #116 u: 19-05-2008, 12:18:39 »
vec 3 stranice nema nista o kvacilu, cilindru, radilici, katalizatoru.... :smijeh :smijeh :smijeh

putopisi ha? :craz

ijuric

• Gost
« Odgovori #117 u: 19-05-2008, 12:22:31 »
kako nema...pročitaj iznad...i otkad si ti postao metla :craz...i ne  :off mi  :smijeh...vidjet ćes kako radi radilica kad mi budeš gledao u "remus" na grobniku...i sad dosta :sado: :sado: jer još uvijek ne bih ključala...ne zovem vraga...ali još nisam mirna po pitanju jel to to....a budući da ne znam voziti možda ovaj put i ranije shebem maschinen :clap:

Anton

• Gost
« Odgovori #118 u: 19-05-2008, 12:25:35 »
kako nema...pročitaj iznad...i otkad si ti postao metla :craz...i ne  :off mi  :smijeh...vidjet ćes kako radi radilica kad mi budeš gledao u "remus" na grobniku...i sad dosta :sado: :sado: jer još uvijek ne bih ključala...ne zovem vraga...ali još nisam mirna po pitanju jel to to....a budući da ne znam voziti možda ovaj put i ranije shebem maschinen :clap:

kad imas tablicu na AA postanes  :wz

:craz

kaj nisi rekla prodavati srebrenku.....?
ha?
srce neda   :craz ostat ces na pugu pa ce se smanjit broj clanova fan cluba   :craz
a fora je bez krova  :color:

ijuric

• Gost
« Odgovori #119 u: 19-05-2008, 12:44:16 »
 :sado: samo ALFA :love:  :off