aaaaa sve se slazem sta pisete. Auto nije dosao u losem stanju na servis, auto je 18.01. dosao u ispravnom stanju na zamjenu distribucije, vukao normalno, nije trosio ulje, sve je bilo normalno...e nakon servisa poceli su problemi, ok mozda je splet okolnosti i nije problem u tome ali da oni dijagnosticiraju 2 mjeseca to je nemoguce. Zasto sam isla tamo e pa ovako vozilo sam kupila tamo i automatski radila servise (ulje i filter) i ovo je isto redovan servis na 100000 km i nisam opce razmisljala da ce se nesto lose desit jer je auto normalno vozen i odrzavan. Ja sam iz crikve i opce neznam tamo nekog majstora koji bi radio alfe, za darka sam saznala prekasno i otic cu sigurno. Kad se desio problem (nakon sto sam platila 4000 za servis nisam htjela otic nikamo drugamo jer sam kontala da je nes s tim povezano). A kad su rekli kvacilo pregrizla sam i to, a kad sam im jos toliko ostavila di da vise idem? No sve se dogadjalo pod nerazjesnjenim okolnostima

i ja neznam sta na sve rec. Auto vuce ko jugo 45 (a cupao je ko lud), ne krci u kvacilu Seb nego negdje ispod masine. Moguce da je katalizator, ali nema metalni zvuk nego bas krci ko kad vrtis programator na

...ma na hladno kad se dodaje gas cuje se jezivo krcanje, e sad jel iz masine ili iz katalizatora neznam. Najvise me izbacilo iz takta sta je zadnji simptom prije nego su rekli da je radilica u pitanju bilo isto to krcanje, tj. vratili su auto s istom bolesti, koji jos i ne vuce

. I jos mi je receno da nek se slobodno vozim s takvim katalizatorom da to nema veze za motor!!! E ako je katalizator toliko u banani

da od tog auto ne vuce, kako meni ozbiljan servis moze rec nek se vozim tako jer je to ok i ne moze se nis desit!!! Bas me zanima da je njmu cep znate di kako bi mu bilo da ne moze

i dal bi mu bacilo na zgaravicu. Sutra vozim kola natrag i ocu da mi vrate ispravan auto kakav sam i dovezla (i naravno da imaju stavit katalizator o svom trosku). I kako je moguce da se svi ti nevezani kvarove dese jedan za drugim, a nikakvih problema ja nisam imala sa tim autom

aj nek mi netko kaze