Lipi moji pozdrav svima i dobro nan došli u OLD SCHOOL temu
Ovaj OLD SCHOOL je zamišljen da se vratimo godinama unatrag i prisjetimo se naši prvih vozačkih iskustava bilo uspješnih ili neuspješnih pa da vidimo s čim su to alfisti započeli svoje prve cestovne avanture

...naravno tu je i nezaobilazna anketa kad su ovakve teme u pitanju.
Još jedna jako bitna stvar je ta da bi bilo jako poželjno a zato je tema i napravljena da večinu slika koje će se stavljati čine vlasnici tj mi sami s našim ''jurilicama''

Mislim da rijetko ko od nas zaljubljenika u automobile nema sliku svoga prvog auta...zato dragi kolege navalite da vidimo i da se malo zabavimo a i nasmijemo!
Moje prvo vozilo je bilo Zastava 750 Fićo....kupija san ga kad san ima 15 godina..e sad na koji način

Triba san ići na ekskurziju s razredom u Španjolsku,međutim razred je otiša a ja san za te novce od ekskurzije koje san triba u školu odnit oša u susidno selo i kupija sebi fiću :hehe: jebeš španjolsku bija san glavni đek među ekipom ...

jedino ćaća nije bija baš oduševljen s tim a i lokalni ribari jerbo fićo loče i mješavinu

Evo i jedne naše zajedničke! Ja i moj Fićo Fantom!

Drugo auto san kupija godinu dana kasnije,Fiću san proda i s obziron da san ka sezonac radija u pekari malo san uštedija i kupija sebi Zastavu 101 iz 1976 godine,narančasta unutrašnjost,timun ka u FAP-a...auto je bilo bombica...nikad kvara,nikad ništa,još dan danas vozi...mali nećak koji sad ima 14 godina uči na njemu voziti

Ujina škola

Prići iz Fiće u Stojadina je bilo ka prići iz tenka u space shutlle
Šta je taj bidni auto sve s menom proša...vrimena su bila takva da su kazne bile smišne a i ode kod mene policije nema (nemaju muda doć)

: tako da smo mi mulci već sa nekih 15-16 godina dosta toga znali...evo jedno lipo lito ja i moj stojadin...