1. sam iso pjeske sa starim tenesicam s placa jer moji nisu imali para tad
2.kasnije sam pocel radit i kupio malo skuplje tenesice
3.posrecilo mi se i stari mi kupio bicikl(nema je*enijeg nego po zimi u 4 ujutro snjeg i kisa soraju a ti vozis curu na biciklu doma -->e ak to ni ljubav)
4.posudio pare od punice i kupio prvi yugo 55 tako star i jadan da mi je ponekad bilo bolje na biciklu
5.istekla rega na starom yugo pa kupio ja novi ovaj put 65 malo bolje stanje ali po zimi mi je bilo isto zima ko i na biciklu ali bar nisam bio mokar + osjeco sam se ko neki bahati razmazenko koji vozi BMW jedina mi je razlika kaj za 14-15 litara benzina nisam nikad postigo vecu brzinu od 140 i malo mi je auto bio neudobnij od BMW-a ,ali samo malo!!!

6.digo ja kredit i kupio si 145 1.8 ts ,redizajn crvenu 00 godiste (imo ju 16 sati prosla glupaca kroz crveno i razbila ju totalno)
7.zaduzio se ko grcka sa rivolving karticom i svim cekovima + da sam imo onaj kredit kaj sam digo samo na 2 god da bi mogo odjebat ocuhovog prijatelja kaj mi je nudio solidnog eskorta za manje para(jako manje) i kupio jako puno (meni tada puno) para alfu 145 box jer sam reko samo alfa i nista drugo i tako ce i bit u buducnosti u moje dvoriste moze samo alfa krocit nikako i nikada neki švabo (sad ovi koji voze švabe si misle vidi ovog mrzovoljnog talijana ali jebiga tako je jednom alfa zauvjek alfa)

švabi -->