0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Slažem se s tobom ali nemislim ulagati na auto koji je 15 godina star a da dajem veliku lovu jel to nije vrijedno tih novaca,da auto vrijedi neku veliku lovu onda da ali ovako mislim da se kod ovlaštenih neisplati bilo što popravljati....
Imali tko kakvu preporuku gdje u slavoniji napraviti veliki servis na mojoj 159-ki 2.4 jtdm i dali ima netko takav motor te da mu je netko radio veliki servis?Isto tako dali može netko nabaviti povoljno i po kojoj cijeni dijelove za veliki servis ( dobro došle i preporuke proizvođaća dijelova) je sam čuo da remen continental hoće puknutiMože i na pp.
Ma za Seba znam, ali daleko.Jesmo mi narod, u čitavoj državi jedan pošten majstor koji radi alfe!
Zoki Brkic - murvica sada ovlasteni servis a imas i par neovlastenih Zadar 2,Fren,Bare,Mario,Sprint,Toni.............
Molim preporuku majstora,netko tko se stvarno kuži u Alfe na području Istre i Rijeke,hvala!
..da,da,u rijeci jedino i samo kod darka,tj. alfa auto,covjek je doktor znanosti za talijane provjereno i dokazano vec vise od 15 godina kod mene...cuo sam za jos neke ali dare je zakon,sad ima novi servis,ljudi ferraria je dostojan....lp
Auto AA Nova Gradiška
Znam za njih, neznam koliko su stručni, bio par put kod njih ne uljevaju mi neko povjerenje baš... ali ima več neko vrijeme od toga, možda se šta promjenilo... Ako ima netko iskustva s njima?
Pomoc dali mi neko moze preporucit kojeg mestra za alfe u Splitu . Hvala vam unaprid.
Pozz svima. Sta me interesira trenutno je kome se mogu obratiti u ZG radi inicijalnog servisa - i kolko to košta. Ja sam iz provincije pa neznam bash po zg. Kupujem 146-icu, pa bi tio provjerit trapčinu, motor i ostale. Ugl, ko zna nek javi, ko nezna...jbg
Eh, malo sam obrnio pa sam prvo vamo posto. Ali sam stavio odma i na predstavljanje svoj bio i CV SorryHvala na savjetu. Jel znas kolko se moram narucit unaprid?
Molim pomoc najbolji covijek za servis alfe u Splitu !!!! HVALA NA POMOĆI