ovako,prije nekih 5-6 godine vozja san svoju 156 1.9 jtd (105) u mestra koji mi je ocu servisira auta godinama! tek mi kupili svoju,i opet u njega,jer mu virovali... zaminili remenje, filtere sve sta je na njoj bilo imalo sumnivo da imamo auto za obitelj i dalje puteve... auto se vratilo sa servisa,i nakon nekoliko dana poðemo u metropolu... kod ulaza na autoput isli preko Planog,vidim da ocu padaju obrtaji,a auto se idalje kolica... stanemo sastrane,i vidim da se klinasti remen guli... zvali mestra,on ga zaminija za nekih 45 min, i krenemo dalje... dosli do Zadrqa i pri brzini od 170 km/h iskoèi nam taj remen, i sve u autu polomi...to se dogodilo nekih misec dana nakon kupnje alfe...
od¹lepali je doma i sa starim autom nastavili put...
tu je bilo natezanja sa nekim kvazi me¹trima iz autocommerca,koji su navodono doma imali neke garaze,di ce to nama napravit za trecinu cijene i tako to...vuklo se to nekih misec dana..i nikad lola to napravit...
nakraju je nakon vise od misec dana on to stastavija,ofi¾a,iskrivija haubu i ¹porka pola auta koje tada vridilo 100t kn...
nakon nekih misec dana odvezemo ga na servis kod vuke,jer smo za njega saznali preko nekih prijatelja,di se ustanovi da bivsi mestar kad je radija,priskocija mu je remen i puka joj jedan klip...
covik je to izminja,prominija remenje, fltere i sva cuda,naplatija svoje ruke,i sve...i to je prvi mestar sa kojim nisan ima problema...
i otada vozin auto stalno u njega,servisira ga, minja sta triba, i cijene mu se uvelike razlikuju od ovla¹tenih koji èesto fu¹are u svom poslu...a masno naplate...
svaka èast svima njima,al ovo auto meni vridi i danas vi¹e od mog bubrega i nedajem ga u bilo èije ruke...mo¾ete mislit da sam lud,al volim ne¹to ¹ta nije ¾ivo biæe....
i svako ko me pita ja ga rado za talijana uputim u njega....
eto,moja mala tu¾na prièa...

al evo veæ 5 godina od nemilosrdnog dogaðaja neman nikakvih veæih problem,naravno javljaju se neki o¾iljci nakon 9 godina,al uredno ih zacjeljujem...