Idemo sloziti jedan mali izbor, po pojedinacnom misljenju najbolja styling kuca za 156 od ponudjenog je....
CADAMURO DESIGN -
Untitled Document
Po meni jedna od boljih izvedbi, problem je kod nas teska dobavljivost i visaoka finalna cijena ako se i nabavi ( cca 800 Eur samo prednji branik, dok je u direktnoj nabavi 500)
LESTER -
LESTER .::. Autotuning .::.
Cak bolji od Cadamura, nije previse nacickano, cista kopija 147 GTA branika....jeftino je i dobavljivo kod nas (nesto vise od 1000Eur komplet prednji/zadnji branik/pragovi

)
NOVITEC -
Alfa Tuning, Fiat Tuning, Lancia Tuning, Novitec Tuning für italienische Fahrzeuge
Nista posebno...dosta skupo...

AUTODELTA -
AUTODELTA
Najbolje od ponuđenog

)) Uzevsi u obzir da se radi o pred redesign alfi (1997-2002) ako sam pogodio zavrsnu godinu....ali hebeno skupo, i ne znam kako to uopce nabaviti

Dosta i promjena zahtjeva...hauba, farovi, blatobrani....raskopat cijeli auto treba :rolll:
ZENDER -
ZENDER
Nisam bas odusevljen....moje misljenje...ali cini mi se da je dinkec imao to na svojoj jtd, nije lose u toj kombinaciji izgledalo...
Po meni su navedeni najbolji.....ako sam koga izostavio bilo bi lijepo da dodate, naravno uz sliku istog.....