Odličan vozni park, a zašto Junior nema fotografija unutrašnjosti?
Inače kako se ponaša u gradskoj vožnji?
Staviti ću par slika unutrašnjosti koja je tako "jeftina" , osim sjedala koja su jako dobra ostalo je tako generic, puno toga je od Peugeot-a. Ekran s digitalnim uricama je tako loše odrađen, da mi dođe slabo svaki put kad upalim auto. ekran multimedije nije ništa bolji. Inače ne patim od toga, ali ovo je stvarno velik korak unatrag. Jednostavno mi nije jasno po kojoj osnovi su tako nabili cijenu auta. Imam novi C3 koji 13000 Eura manje, a tu razliku cijene jednostavno nisu opravdali. Što se tiče ponašanja u vožnji, to bi bilo dobro za jednog Opela i slično, ali to nije Alfa Romeo, ma šta drugi tvrdili o tome. Doma smo imali ,počevši od alfe 33, 146, 147, 156, Giuliette i Stelvia pa do tog Juniora, i mogu ti reći da taj auto nema poveznice s ovim alfama koje sam nabrojao. Užasni, bočni retrovizori blješte u oči kad je žmigavac uključen, tako nije loše ni na C3. Lampica mrtvog kuta na retrovizoru prepoznaje kapi kiše kao prepreku i stalno bljeska. Dalje neću ni pisati, sve u svemu, loše.