Vozim alfu 147 , motor je 1.9JTD sa 85kw snage, godina auta je 2004. Auto mi ne ¾eli upaliti pa ga poku¹avam popraviti, svi savjeti su dobrodo¹li.Probao sam 3 razlièita akomulatora tako da bih mogao eliminirati to da je do akomulatora.Do¹ao mi je prijatelj sa starterom za akomulator pa smo ga i stim probali upaliti ali nije usjelo, takoðer mi se èinilo da dimi tamo iznad alnasera kad smo ga poku¹avali sa starterom upaliti.Kada mi se auto pokvario i kada je stao bila je ispala cijev koja povezuje bo¹ pumpu i filter goriva te se dosta goriva prosulo ali na tabli ka¾e da je gorivo iznad rezerve.Gre¹ku za grijaèe mi izbacuje veæ neko du¾e vrijeme ali s obzirom da ni sa starterom za akomular nismo uspijeli ga upaliti predpostavio bih da nije do samih girjaèa, njih sam sad naruèio svakako pa ih namjeravam zamijenitit.Auto kada se pali samo vergla i neæe da se upali.©to bih mogao biti problem, auto planiram sam popraviti pa mi dajte ¹to vi¹e konkretnih savijeta, znam da imam dosta posla oko njega i dosta stvari za odraditi ¹to i namjeravam sada, no konkretno me zanima za¹to ne pali.