29-07-2026, 20:47:11

Autor Tema: Alfa Romeo 159 - Parking senzori i zamjena zadnjeg stop svijetla (sijalice)  (Posjeta: 912 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Deeda

• Trade Count: (0)
  • Učim polako
  • Spol: Muški
  • It's hard way to success.
    • Banja Luka (RS/BiH)
    • Instagram
Vozdra raja, u sustini hocu na forumu da postavim pitanje u vezi parking senzora, kako su bili minusi ovih dana, nekada mi radi nekada ne, i sada je vec prestao stalno pali tu gresku, i brake light zadnje lijevo mi je crklo, ono kada stisnem kocnicu, treba da zamjenim ,pa me interesuje je li se sijalica samo zamjeni ili je neka 'procedura' , da li treba sta paziti, jer nisam nikad na njoj mjenjao (i koja obicno sijalica ide) ?!
P.S. nisam jos nista otvarao ni cackao, ali eto da otvorim prvu temu, cisto iz znatizelje.

:mehanic

Offline Seb

• Član Alfa Kluba 5
  • Trade Count: (+2)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
    • Velika Mlaka
sijalicu samo zamjeniš...nema filozofije
SEBastijan Bertol 091 62 22 223
BERTOL Seb servis - Specijalizirani servis za Fiat, Lancia, Alfa Romeo, Abarth vozila

Offline Jesoix

• Trade Count: (0)
  • Pripravnik
  • **
    • Zagreb
Sijalicu samo zamjeniš ko što je Seb rekao, a što se tiće parking senzora imo sam 159 koja ih je imala i riješio sam problem da sam sad nakon godinu dana bez Alfe kupio 159-ku koja nema  :clap:

Šalu na stranu ima ona problema s tim parking senzorima kad kiša pada senzori podivljaju, a sad kaj je s tvojima pojma nemam najbolje do nekoh mehe da vidi  :mehanic